So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

koti

Ihana lisääntynyt valo ja sisustusmietiskelyjä!

Moikka! Olen usein kertonutkin, miten paljon tykkään kauniista näkymistä kotona. Lähes joka viikonloppu sisustus pyörähtää enemmän tai vähemmän uusiksi! 

Tykkään myös tehdä erilaisia asetelmia ihan vain kuvaamista varten. Erilaiset kirppareilta löytyneet aarteet, askartelutarvikkeet ja kukat inspiroivat eniten. On kiva sommitella ja katsoa, että mikä näyttäisi hyvältä. 

Lisääntynyt valo saa myös kodin näyttämään ihan erilaiselta! Talviaikaan kuvaaminen on ollut raivostuttavan hankalaa, kun pahimmillaan kunnon päivänvaloa ei ole kuin pari tuntia päivässä... Luonnonvalo on mielestäni ehdottomasti se kaunein valo kuvissa, keinotekoiset valot saavat kaiken näyttämään niin tunkkaiselta!

Mitäs sitten olen kotiin hankkinut lisääntyneen valon ja auringon innoittamana?? Noh, ainakin viherkasveja on ollut pakko saada! Nyt nämä ovat ihan kunnon mullassakin, kun usein ovat saaneet pärjätä ostoruukuissa niine hyvineen...

Suosin kerroksellista ja runsasta sisustusta, ja niinpä viherkasvejakin on ollut tarkoitus sijoittaa eri tasoihin. Pitkästä aikaa olen hankkinut myös erilaisia naruamppeleita. Kirppiksillä löytyneet ovat niitä mieluisimpia, mutta tarjonta on ollut vähän heikonlaista... Ehkä näitä voisi tehdä itsekkin, mutta en ole tarkemmin perehtynyt asiaan??!!

Suunnitelmissa on myös joku kiva kollaasi olohuoneen seinälle! Tilasin julisteita ja nyt olen kuumeisesti haalinut erilaisia kehyksiä näille... Katsotaan mitä tuleman pitää!

Lähestyvä pääsiäinenkin on jo ajatuksissa... Ehkäpä rairuohot voisi laittaa jo tulemaan!