So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

askartelu

Ihanainen askartelupisteeni!

Omalla kohdallani rakkaus askartelua kohtaan on syttynyt varmaan jo ennen syntymääni:) Pienestä pitäen on kortit ja lahjat väännetty omin käsin. Sipertäjä ja pipertäjä henkeen ja vereen siis:)

Myönnetään juu, että olen aikamoinen järjestyksen ihminen, ja pahimman luokan pilkunviilaaja näissä tarvikkeiden säilytyksissä... toki se on toimeliaan kolmikon kanssa välillä hieman haastavaa toteuttaa, saatikka yrittää pitää yllä:0 Nautin suunnattomasti, että tavarat ovat tiptop ja helposti saatavilla.

Askartelu,- ja ompelupisteeni ovat minun valtakuntaani, ja onkin kiva sipistellä ja somistella tavarat nätisti kädenulottuville. Osa on kaapissa ja laatikoissa piilossa, mutta käytännöllisempää on, että tavarat ovat näkösällä. Eihän sitä muuten edes muista, mitä kaikkia tarvikkeita sitä omistaakaan;)

Ymmärrän niin hyvin 9- vuotiaan tyttäreni tilpehöörirakkautta, koska äiti taitaa olla vielä astetta pahempi hamsteri:) Askartelutarvikesivustoilla sitä ei vaan voi olla hurahtamatta..:0

Tarvikkeiden kotina on kaikkea kakkuvuoista puulootiin! Paperilehtiöitä ja korttikuvia, nauhoja joka lähtöön, nappeja luvattoman paljon... aikamoiset määrät löytyy kaikenlaista:) Joukossa on paljon myös kirppareilta tehtyjä löytöjä.

Mielessä on ollut, josko järjestystä jotenkin saisi taas muutettua... toisaalta tämä on ollut varsin toimiva...

Korttiaskartelu on loistavaa terapiaa ja toteutettavissa pienelläkin ajalla arjen keskellä! Hyvin usein kortteilen jo päivän alkajaisiksi ja vielä illankin päätteeksi;) Onkos muita totaalisesti askarteluun hurahtaneita??