So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Inspiroivat diy,- ja kuvausmateriaalit omasta puutarhasta!

Moikka! Viikonloppuna innostuin  keräilemään diy,- ja kuvausmateriaaleja omasta puutarhasta.

Syksy on niin inspiroivaa aikaa, ja lakastuneet kukkavarret ovat väritykseltään täydellisiä syksyiseen kotiin! Luonto on täynnä kaikkea kivaa, ja kotia ympäröivä metsä on myös ihan loistava juttu! Ainoa miinus tässä ajankohdassa on pimeys! Tämä aiheuttaa suurta tuskaa kuvaamisen kanssa... päivänvalo on kuitenkin se paras valo!

Kranssissa on tällä kertaa rautalankapohja. Pari kiepautusta paksua rautalankaa ja kiinnitykseen sitten ohkaisempaa. Käytin tähtiputken sekä humalan kuihtuneita kukintoja. Näiden väliin kieputin pitsinauhaa, ja lisäksi solmin sekaan paksua juuttinarua, joiden päät purin hieman hapsulleen. Tuli taas aika kiva vai mitä?

Kranssista tulleen sotkun hyödynsin kuvauspohjana leipomalleni puolukkapiirakalle:) Piparimuoteilla painetut sydämen muotoiset palat maistuivat niin hyviltä;) Kaksi lapsistakin tykästyi tähän piirakkaan... ehkä ensi viikonloppuna teemme tämän samaisen paistoksen vadelmista!

Monenlaista puuhaa mahtui viikonloppuun, mutta miten se tuntuu, etten kuitenkaan ole kerennyt juuri mitään??!! Lapset lomailevat tämän viikon, ja itsellänikin olisi torstaista eteenpäin vapaata:) 

Mitäs te pidätte syksystä?? 

Mukavaa viikkoa! - Asta -