So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

diy

Itsenäisyyspäivän viettoa jouluisten askareiden merkeissä

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille! Meillä ei ole tämän päivän suhteen mitään erityisiä perinteitä, mutta isosti tietenkin kunnioitetaan maamme puolesta taistelleita! Itse on vaikea kuvitella millaista elämä on aikanaan ollut. Arvostan ja olen todella kiitollinen!

Vapaalla ollaan siis arkisesta työstä ja kotoisten askareiden parissa on päivä vierähtänyt. Joulu on vahvasti ajatuksissa ja välillä meinaa jo paniikkia pukata. Paljon on kaikkea jo valmiinakin, mutta niin paljon ideoita on vielä toteuttamattakin! Tänään on paperiaskarreltu ja väsäilty jouluisia asetelmia. Rakastan somistaa kotia ja joulu tarjoaa tähän niin paljon mahdollisuuksia! Olen viikon verran kantanut hyasintteja joka kauppareissulta ja ne ovat saaneet kodikseen sekä glögilaseja, että jäkäläpetejä;)

Joulukortteja oli ihan pakko näperrellä taas tänäänkin. Lisäksi tuunauksen alla olivat kirpparilta löydetyt popparikipot. Näille on niin paljon käyttöä. Olen aikaisempina vuosina askarrellut paperista rasioita ja tuuttitötteröitä, joihin on pakattu sekä leivonnaisia, että sytykeruusuja. Pakkausongelma on siis ratkaistu tämän joulun osalta. Nämä kipot ovat tilavuudeltaan juuri sopivia! 

Tänään heräsi myös ajatus isosta tuuttitötteröstä, johon voisi pujauttaa vaikka kukan...Isosta kartongistahan se syntyi ja tykkään kyllä kovasti. Imaisi aika mainiosti huonekuusenkin sisäänsä, hih...

Myös takaterassilla maannut keppikasa oli otettava käsittelyyn. Vielä syntyi aikamoinen kasa oksatähtiä ja näidenkin varalle lisää ideoita...mutta palataan niihin sitten myöhemmin;)

Idearikas päivä alkaa kääntyä iltaan. Äsken paistetut piparit tuoksuvat houkuttelevasti ja sauna kutsuu päivän raatanutta. Otetaas loppuilta rennosti nauttien kodin lämpöisestä tunnelmasta!