joulu

Jännitys tiivistyy

Oi, mitä ihanaa kihelmöintiä onkaan ilmassa! Meillä joulua on valmisteltu ja odoteltu jo koko syksy. Toki jännitys ja odotus purkautuu kaikilla osittain sekä kiukkuna, että kireytenäkin, mutta kyllä tämä on sen arvoista. 

Koululaisen eilinen kampauskin varsin jouluinen;) ihan hänen omaa käsialaansa.

Meillä koko perhe on vahvasti mukana lasten mielikuvitusleikissä. Tonttuja on nähty, ja heidän on kuultu hiippailevan talossa, meidän jo asettuessa yöpuulle;) Eilen kuopus kehotti muita jo hiljenemään, ettei tontut vaan säikähdä!

Lasten jouluisia askarteluja on kaikkialla

Juuri lasten kautta  on aistittavissa, että joulussa on oikeasti jotain taianomaista! Tottakai lahjat ovat isossa roolissa, mutta tämä kaikki odotus ja kihelmöinti sisuksissa ovat varmasti ne asiat, jotka tulevat säilymään mielessä aina!

Itselle on jäänyt lapsuudesta mieleen pitkä aattopäivä, kun aikuiset häärivät omiaan. 

Meillä onkin haluttu tehdä toisin. On meilläkin käynyt useana vuonna joulupukki, mutta muutamana viime vuotena on keksitty päivälle vähän jotain spesiaalimpaa... Tontut ovat yöllä jättäneet lahjoja ympäri taloa, ja joukossa on ollut kartta, jonka avulla lapset ovat lahjasuunnistaneet ulkorakennuksesta toiseen. Lahjojen jakaminen pitkin päivää on tuottanut valtavasti iloa ja riemua. Tunnelma on leppoisampi ja lapset pysähtyvät kiitollisina jokaisen saamansa lahjan kohdalla. Itselleni tärkeintä on lasten riemu. Enemmän kuin mielelläni, teen kaikkeni sen eteen, että lapsille jää jouluista ihanat muistot!

Tontut olivat jättäneet eteiseen säkin ja kirjeen

Tänä vuonna paketteja on jo ilmestynyt olohuoneeseen. Säkki kirjeineen odotti herääviä lapsia;) Tontut olivat tulleet töihin lähtenyttä isiä vastaan risteyksessä...

Tontut Liri ja Lara jättivät lapsille kirjeen

Lapsukaiset halusivat  jättää joulupukille ja tontuille oman tervehdyksensä, kiitoksena tähänastisesta. Arvailua on, että mitähän paketeissa on? Tuleeko tontut takaisin, kun lähdemme kyläilemään? " Ja nyt ollaan kyllä kiltteinä ja siivotaan huoneemme!"

Joulupukille ja tontuille karkkia
Lasten kiitos joulupukille ja tontuille!

Tästä on ihana jatkaa päivän puuhille! Meillä on lasten kanssa edessä touhukas päivä vielä tähän aaton alle! Puuhaillaan iloisin mielin ja nautitaan tästä kaikesta huiskeesta! Ihan kohta on joulu!

Ollaanpa oltu kiltteinä;) vieläköhän tontut palaa meille?