So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

joulu

Jouluhan on jo ihan pian...

Moikka! Taas on herätty todellisuuteen, että jouluhan on ihan kohta täällä! Olen valmistautunut lokakuusta asti, mutta niin monta juttua jää jälleen ajatuksen asteelle... joululehdetkin on jäänyt ostamatta, ja entisiä en ole edistynyt esille ottamaan! Olen ihan pihalla niin sanotuista joulun trendeistä, kun en ole juuri nettiäkään ideoita etsiäkseni selaillut...

Tämän vuotinen joulun odotus on kaiken arkisen hulinan keskellä ollut valtavan inspiroiva! Syksyyn on mahtunut paljon uusia diy- ideoita ja toteutuksia. Muutamia on vielä postaustenkin muodossa tulossa!

Ehkäpä juurikin näiden diyjen myötä meillä ollaan joka syksy hyvinkin jouluisissa tunnelmissa jo hyvissä ajoin:) Tekemäni koristeet ovat vaihtuvasti esillä, ja tiuhaan vaihtelen olohuoneen ilmettä.

Joulukuusi on tarkoitus ottaa sisälle jo tulevana viikonloppuna! Sitä silmällä pitäen raivailin jo pulloissa olleet pienet kuuset pois. Ajatuksissani olen suunnitellut nurkkausta, johon kuusi on tulossa. Myös uusia koristeita on vuosien tauon jälkeen tullut askarreltua. Diy- kuusenpallot voit kurkata edellisestä postauksestani, johon pääset tästä so-up.fi/ruostettaroyheloita/diy-kuusenpallot .

Mitkä muut sisustusjutut sitten kuuluvat meidän kodin jouluun? Runsautta tuovat diy- koristeiden lisäksi useat kynttilät ja kukat, tiuhaan vaihtuvin asetelmin. Lämpöä ja viihtyvyyttä lisää tekstiilien paljous! Rakastan peitto,- ja tyynykasoja! Tekstiileissä joulu näkyy lähinnä tyynynpäällisissä... näissä on juuri sopiva ripaus punaista. Lisäksi lemppareitani ovat pari vanhaa liinaa, joita vuorottelen ruokapöydällä. Nämä ovat kaikki kirppislöytöjä aikaisemmilta vuosilta. 

Saa nähdä minkä näköiseksi varsinainen joulunaika meillä muodostuu:) Sitä kun en täysin tiedä vielä itsekkään... Mitkäs ovat teidän joulun ehdottomat lempparit??

Mukavaa keskiviikkoa! Palataan! -Asta-