So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

joulu

Meidän joulu vuonna 2018!

Moikka! Huh heijaa, kun syksy on hujahtanut ohi ihan kamalaa vauhtia! Tässä mennään ilmeisesti nyt niitä kuuluisia ruuhkavuosia! Työn lisäksi lapset ja heidän ympärillään pyörivä karuselli pitävät meidät todella kiireisinä. Olin jo huolissani, etten kerkeä lähestyvää jouluakaan fiilistelemään ja valmistelemaan!

Minua kauemmin seuranneet tietävät, että aloitan joulun höyryämisen usein jo lokakuussa! Koristeita ja lahjoja valmistuu pitkin syksyä ja siinä samalla virittäydytään joulun tunnelmaan. Nyt ideat antoivat odottaa itseään huolestuttavan pitkään ja meinasi tulla ihan oikeasti kiire! Inspiraatio on ollut ihan hukassa! Juuri kun pääsin kunnolla vauhtiin niin joulu onkin jo ihan ovella! 

Kuusi meillä on ollut jo parisen viikkoa! On ollut ihanaa nauttia siitä jo ennen joulua, kun tuskinpa maltan sitä kovinkaan kauaa pyhien perään katsella! Tänäkin vuonna komistus sai ylleen itsetehtyjä koristeita. Mukaan on kelpuutettu jotain edellisiltä vuosilta, mutta myös uusia on askarreltu! Uusina väreinä tänä vuonna mustaa, kultaa ja PUNAISTA!!! Kyllä! Pitkästä pitkästä aikaa meillä on kuusessa punaisia palloja! Lisäksi meiltä löytyy pari joulutähteä samaisessa värissä sekä tutut pienet punaisen häivähdykset tyynynpäällisissä ja pöytäliinoissa. Lempiliinani pääsikin tällä kertaa torkkupeittojen kaveriksi sohvalle! Sain muuten lapsilta suuret kiitokset tämän vuotisista koristeista ja niiden runsaudesta! Nyt kuusi näyttää kuulema siltä niinkuin sen kuuluukin näyttää! 

Olohuoneen katseenvangitsijoina on muutama uusi tähti kullan ja hopean väreissä! Lisäksi nidoin kuparisia rinkulanauhoja roikkuviksi koristeiksi. Nämä nauhat koristavat myös tuijien oksista tehtyjä kransseja. 

Yläkertaan ostin kirpparilta tekokuusen ja sehän on yllättävän kivan näköinen! Juu en tiedä mitä on tapahtunut, mutta olen tosiaan ostokseeni oikein tyytyväinen! Yläkertaan on koottu tähtirykelmä edellisvuotisista paperitähdistä. Tuunailin niitä hieman kertakäyttölautasilla ja kakkupapereilla! Lisäksi lähinnä kynttilöitä, lyhtyjä ja valosarjoja, ja tunnelma on valmis! Kokonaisuus on varsin runsas, mutta voiko se itseni tuntien muuta ollakaan??? 

Täällä ollaan siis lähes valmiita joulun viettoon! Pöydälle kokosin vielä viime hetkillä rykelmän serveteillä päällystetyistä joulupalloista, joita ehkä askartelen lisääkin! Näihin helppoihin palloihin ja muihinkin pikaisiin koristeisiin löytyy runsaasti ohjeita edellisvuotisista postauksistani! Käy ihmeessä kurkkaamassa, jos olet vielä vinkkejä vailla! 

Nyt toivottelen oikein ihanaa joulua ihan jokaiselle!

Kannattaa muuten napata tammikuun Unelmien talo&koti lehtihyllystä kuun lopussa, jos haluatte kurkata meidän viime tammikuiseen kotiin! Lehtijuttu oli kokemuksena aivan mahtava ja tästä jää huippukiva muisto tulevaisuudessa katseltavaksi! Ja miten hurjan erinäköistä meillä onkaan kerennyt jo useaan kertaan olla tuon viime tammikuun jälkeen!