joulukuusi

Joulukuusi ja koristeet!

Moikka! Kuten arvata saattaa, kuusemme ei täyty perinteisillä kimaltelevilla ja värikkäillä palloilla ja nauhoilla... jouluinen väritys kodissamme on muutenkin melkoisen neutraali, joten en halua kuusestakaan ylivärikästä.

Kerroinkin askarrelleeni kuuseen palloja pitkästä aikaa. Nämä päällystetyt paperipallot ovat kaikessa keveydessään erittäin toimivia ja kivan näköisiä! Voit kurkata ne täältä so-up.fi/ruostettaroyheloita/diy-kuusenpallot . Kerkeät vielä hyvin askartelemaan, jos kaipailet uusia koristeita kuuseen!

Lisäksi innostuin tekemään muutaman nauhan kuusta kiertämään! Juuttinaruun kiinnitin puolin ja toisin nitojalla ympyrän,- ja viirinmuotoisia nuottikirjasta leikattuja kuvioita. Nopea ja kivannäköinen!

Lisäksi leikkasin sanomalehdestä lumihiutaleidealla pyöreitä koristeita viimeistelemään tämän vuotisen kuusemme ilmeen! Latvassa on rutatusta pakkauspaperista taiteltu tähti. Ohjeen löydät täältä so-up.fi/ruostettaroyheloita/helppo-ja-nopea-paperitahti .

Kuusi löytyi tällä kertaa omasta pihapiiristä, ja on kuin tehty sille varatulle paikalle! Tuoksu on tänä vuonna mielestäni voimakkaampi kuin aikaisemmin! En tiedä voiko tämä vaihdella vuosittain?? Onko jollain tietoa?? Meillä kuuselle juotetaan sokerivettä, ja myös tämän menekki vaihtelee joka vuosi! Onko ilmoilla vaikutusta kuusen neulasten karisemiseen?? Tästäkään ei itselläni ole tietoa?? Huomasin sisällä aikaisemmin pulloissa olleiden pienten kuusten karisseen todella paljon... 

Jokos olette valmiita jouluun??