So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Elämää maalla

Juhannus ihan vaan kotosalla

Moikka! Täällä juhannusta on vietelty ihan kotosalla, lähinnä ihan vaan loikoilemalla!

Pihasaunaa lämmiteltiin perjantaina ystävien kanssa. Eipä tule nykyään kauhean usein vietettyä iltaa aikuisten kesken, joten oli kyllä oikeinkin kivaa:) Saatiinpa levittää iltapäivällä ihan viltitkin pihalle ja nauttia lämpimistä auringonsäteistä!

Meillä ei ole mitään vuosittaisia perinteitä juhannuksen vieton suhteen... Usein ollaan oltu mökilläkin, mutta täällä maalla kun asustellaan jo muutenkin, niin ei ole pakottavaa tarvetta lähteä kotoaan yhtään minnekkään!

Järvi on ainut, joka tästä pihapiiristä puuttuu... toisaalta uima- allas, palju ja pihalampi riittävät meidän tarpeisiin vallan mainiosti. Vene on pihassa lähtövalmiina, jos tulee tarve lähteä vesille:) Täällä on mainiot vesistöt aivan äärellään! 

Pihalla aika kuluu lähinnä kesäkukkia ja hyötykasveja hoivaten. Nuppuja on joka puolella, ja kohta päästään nauttimaan kunnon kukkaloistosta! Mustikat, vaapukat sekä kirsikka- ja luumupuut ovat pöyhähtäneet valtavasti viime kesästä. Etenkin kirsikoista on luvassa kelpo sato:)

Pihassa on useita pergoloita ja muita tukiviritelmiä köynnöksiä varten. Humalat rönsyilevätkin mahtavasti kurotellen aina vain korkeammalle ja korkeammalle. Muita pihan kiipeilijöitä ovat köynnösruusut ja kärhöt. Nämä vasta aloittevat kasvuaan... Tykkään köynnöstävien kasvien luomasta tunnelmasta tosi paljon!

Etenkin ryhmäruusut ovat pihassa vasta kasvunsa alkutaipaleella... nämä ovat joka kesä viimeisimpien nousijoiden joukossa. Ruusut kuitenkin kukkivat kiitollisesti koko kesän, kunhan pääsevät kunnolla vauhtiin! 

Tänään onkin sitten ilmeisesti sadepäivä tiedossa... minulla olisikin yksi kaappi hommattuna, joka olisi tarkoitus sutia uuteen uskoon:) Lisäksi olen leikellyt kankaita ompelua varten... josko tänään??

Blogissa käyttämäni kuvathan ovat muuten aina omiani! Nämä tämän kertaiset ovat parilta viime päivältä. Entä jokos seuraatte minua instagramissa?? Sitä tulee päiviteltyä päivittäin jopa useaan kertaan:)