So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Julisteseinä!

Moikka! Olen haaveillut viime syksystä lähtien jonkunlaisesta julisteseinästä. En vain ollut saanut aikaiseksi valita julisteita ja tehdä tilausta... Niin usein suunnitelmat jäävät pitkäksikin aikaa ajatusasteelle...

Yhden viikonlopun käytin julisteiden valitsemiseen deseniolta... Valikoima on valtava ja tehtävä ei ollut todellakaan helppo! Ajatuksena oli kasata kokoelma eri kokoisia ja muutenkin sopivasti erilaisia kuvia, mutta samalla pitää linja yhtenäisenä... Todellakin helpommin sanottu, kuin tehty! 

Alkuperäisenä ajatuksena oli viherkasviaiheiset julisteet, joiden rinnalle oli tarkoitus löytää jotain muutakin... Kokoelmaa mielessäni työstäessäni, näiden rinnalle valikoitui lopulta hyönteisiä ja tekstejä. Värimaailman halusin rauhalliseksi ja ajattomaksi, vaikka toki houkutus hurahtaa hetken mielijohteen valintoihin noista valikoimista, oli kieltämättä aika suuri! Vihreän eri sävyt ja musta ovat osoittautuneet nappivalinnoiksi seinää nyt valmiina katsellessani! 

Kun käyn kasailemaan kokonaisuuksia, minulla ei yleensä vielä lähtötilanteessa ole tarkkaa tietoa lopputuloksesta... Visioita ja ajatuksia toki senkin edestä, ja hyvin pitkälti niiden pohjalta lähden vain ennakkoluulottomasti kokeilemaan ja rakentelemaan. Kotona järjestystä vaihtaessani minusta on mukavinta etsiä uusia mahdollisuuksia, ja pyrkiä pois jo kokeilluista turvallisista ratkaisuista... On ihmeellistä miten tavarat vain kerta toisensa jälkeen löytävät uudet paikkansa ja palaset ns. loksahtavat kohdalleen... Ja kyllä, joskus pyöritellään tunti tolkulla, ennen kuin lopullinen järjestys on selvillä! 

Kuten huomaatte, seinä/ nurkka ei ole se perinteisin kollaasi julisteita kehyksissä... Halusin sen oman rustiikkisen ja rosoisen kädenjäljen, ja mielestäni onnistuin tässä loistavasti! Ovet, tikkaat ja muut kalusteet limittäin julisteiden kanssa, rikkovat sopivasti kokonaisuutta, ja viherkasvit amppeleineen täydentävät moniulotteista lopputulosta. 

Kuten huomaatte, olen hurahtanut nyt taas niin trendikkäisiin viherkasveihin ja naruamppeleihin ihan kunnolla! Järjestyksen vaihdoksen myötä ikkunaseinä "tyhjeni" ja tähän taidankin kasata kunnon rykelmän kasveja amppeleineen??!! 

Jokos seuraatte minua Instagramin puolella?? Rust and frill on käyttäjänimi nykyään ja kannattaa kyllä ehdottomasti ottaa heti seurantaan! Tilini päivittyy useaan kertaan päivän aikana, ja näet just ne uusimmat ja ajankohtaisimmat kuvat!!!