Kevät

Kamalan ihana vai ihanan kamala kevät?

Näinpä! Itselläni on vähän ristiriitaiset ajatukset kevään suhteen... Sitä innostuu jo liikaakin auringonsäteistä, niiden tuomasta valosta ja lämmöstä. Vaikkei talven pimeyskään itseäni pääse pysäyttämään, niin kyllähän sitä vasta lisääntyvän valon myötä tajuaa, missä pimeydessä on puoli vuotta elänyt. Että onhan tämä valo ihan loistava juttu! 

Ihanaa unelmointia ja haaveilua tulevan kesän pihaprojekteista, se on minulle ehkä kuitenkin keväässä kaiken hienointa! Ajatukset hiipivät hankien alle, ja sitä yrittää muistella mitä kaikkea lumi kätkeekään alleen. Kevät onkin edennyt aikamoista haipakkaa, ja kenkiä, tiiliä sekä havukasveja pilkottaa jo paikoitellen;)

Olen kevään lapsi, mutta ei sillä varmaan ole tekemistä tämän innostukseni kanssa?! Eiköhän kaikki ole tähän vuoden aikaan yhtä energiaa ja intoa?? 

Toisaalta huomaan pilviseen päivään herätessäni sen toisen puolen keväästä... Heti " masentaa", suututtaa ja kehtuuttaa... En ole ollenkaan niin innokkaana tarttumassa toimeen:0 Välillä myös tuntuu, että hurjasti lisääntynyt valonmäärä jopa väsyttää itseäni entistä enemmän... Keväällä on siis itseeni hyvinkin voimakkaasti vaikuttavat, kaksi täysin erilaista puolta!

Mites on muilla? Mitä ajatuksia kevät teissä herättää?