So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Käpykranssi

Käpykranssi

Tänä syksynä en ole perinteisiä sammalkransseja tehnyt vielä ainuttakaan! Vaihtelunhalu on saanut minut kokeilemaan välillä jotain muuta. Syksyn postauksista löytyy useita erilaisia kransseja, jos olet ideoita vailla.

Tykkään todella paljon luonnonmateriaaleista vaikkakin erilaiset paperit ovat myös suuria suosikkejani! Nyt on vielä hyvä mahdollisuus kerätä metsästä tarvikkeita mahdollisen tulevan inspiraation varalle! Itse aion hamstrata vielä ainakin käpyjä. Laattalattia lattialämmityksineen kuivattaa kävyt hetkessä! Perheeni on niin tottunut väistelemään uunia ympäröiviä kuivattelujani... ja joka nurkassa nököttäviä jouluisia pajojani... voi miten paljon rakastankaan elämäämme täällä maalla!!! Ympäröivä luonto sekä hiljainen metsä ovat niin inspiroivia... ja kuinka helppo onkaan hypätä hetkeksi pois arjen hektisyydestä!

Mutta nyt takaisin tähän kranssiin:) En ollut kerännyt näitä isoja kuusen käpyjä alunperin tätä kranssia varten, mutta suunnitelmat tuntuu aina muuttuvan matkan varrella;) Aikaisemmin olen tehnyt jotain käpykransseja kuumaliiman avulla. Mitä hermojen ja liiman tuhlausta;) Tässä on taas pohjana paksusta rautalangasta kiepautettu ympyrä, johon olen ohkaisempaa rautalankaa apuna käyttäen kiinnittänyt paksulti käpyjä! 

Tästä tuli kyllä kiva! Suolataikinasta tehtyjä tähtiä kiinnittelin tähän narun avulla, mutta itse tykkään kranssista ihan sellaisenaankin. Koristella voi tietenkin täysin oman maun mukaan!

Tänään lähden tosiaan metsään täydentelemään varastojani:) Korteista taidan tehdä vielä ihan erillisen postauksen??!! Joitakin kymmeniä on tullut jo askarreltua...iiks! Näitä on tarkoitus myös myydä meidän pienten lentopalloilijoiden hyväksi, joten on lupa askarrella vähän reilummin;) Sytykeruusujen lisäksi olen testannut vastaavaa kävyillä, ja nämä toimivat siinä missä ruusutkin! Ja ovat lisäksi todella kauniin näköisiäkin! Jokos te muut valmistaudutte tulevaan jouluun?? Ihanaa viikonloppua! -Asta-