So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Keittiölle iso muutos pienillä jutuilla!

Moikka moit! Kylläpä keittiö kokikin ison muutoksen muutamilla pikku jutuilla! Keittiön sisustaminen on mielestäni yksi vaikeimmista rasteista, kun pitäisi olla kivan näköistä ja silti käytännöllistä...

Tekstiilejä ei ole kesällä keittiössä ollutkaan, mutta nyt niitä jo kovasti olin sinne kaipaillut. Omista jemmoista löytyi verho ja vino pino liinoja. Myös kauan paikkaansa etsinyt kirppislöytö, vaaleansininen hylly, pääsi nyt mielestäni oikein kivalle paikalle:) Siihen onkin nyt lupa etsiä jotain pientä ja somaa... Myös erilaiset tarjottimet ja tarjoilulautaset ovat mielestäni oivallisia sisustustavaroita keittiöön.

Syyshortensioita olen kantanut puutarhasta vähän joka puolelle taloa:) Keittiöönkin laittelin näitä nyt useampaan lasipurkkiin. Lisäksi maljakoihin pääsivät tillit:) Miksi en ole tajunnut näitä aikaisemmin?? Kauniita ja tuoksunkin puolesta sopivat keittiöön niin hyvin!

Käyttöastiat ovat meillä pöytätasoilla. Näitä on useammassa kohtaa, ja kyllä on käytännöllistä! Etenkin lasten on helppo napata lasi tai lautanen omalta korkeudeltaan pöytien päältä, eikä tarvitse keikkua ja kiipeillä pöydillä;)

Meillähän on ollut tämä nykyinen ruokapöytä viime keväästä... hieman jännitin, että mitäköhän tykkään! Hankintaa ei ole kuitenkaan tarvinnut katua, oikein on ollut mieluinen! Pari edellistä ovat olleet kahdeksan hengen pöytiä, mutta tämä astetta pienempi on alun totuttelun jälkeen ollut ihan riittävä! 

Tuolit ovat menneet kesän jälkeen vaihtoon. Pastellit lähtivät varastoon ja tilalla on pari uutta tulokasta. Nämä valkoiset tilasin vasta Jotexilta ja loput pari ovat kirpparilta. Tuoleja on talossa sen verran paljon, että aika tiuhaan nämä vaihtavat paikkaansa;) Toisella puolella pöytää istuimena toimii edelleen sama vanha puusohva.

Jos haluat kurkata lisää maalaamistani keittiönkaapin ovista niin postaukseen pääset tästä www.so-up.fi/ruostettaroyheloita/oma-koti-kullan-kallis 

Tulen mahdottoman iloiseksi ja onnelliseksi just näistä pienistä arkisista asioista. Keittiön uusi ilme toimiikin loistavana piristysruiskeena tässä pimenevässä syksyssä!

Onkin oikeastaan ihan helpottavaa päästä tänään töihin... sen verran on tullut häärittyä kotijuttuja, että pikku paussi tulee tarpeeseen;) Siivoilu tosiaan lähtee isosti lapasesta näin syksyllä, ja perinpohjin on joka nurkka käännettävä... huoh!

Mukavaa viikkoa kaikille! Palailen pian kertomaan viikonlopun diy- touhuiluistani:) -Asta-