So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Keittiötarha

Keittiötarhan materiaalimietiskelyä

Aiemmin kertoilinkin jo aikomuksestani rakennella suurempaa keittiötarhaa. Nyt olenkin alkanut kasailemaan materiaaleja sitä silmällä pitäen... Tämän projektini kanssa pääsen kyllä kunnolla " romuilemaan":0! Tarkoitus on käyttää pääsääntöisesti kierrätysmateriaaleja, niinkuin tässä minun puutarhailussani yleensä aina muilloinkin. Paikallisia kirppareita kiertelin etsien jotain sopivaa, ja ison kasan löysinkin kaikkea kivaa:) Saviruukkuja ja erilaisia koreja tarttui matkaani mukavat määrät, heh:)

Onkin tarkoitus istuttaa esim. salaatit ja yrtit erilaisiin koreihin ja purnukoihin. Korit tulevat maata vasten, näin jatkuva kosteuskin on taattu. Kestävät minkä kestävät, mutta kyllä ne yllättävän monta vuotta ajavat asiansa;)

Saviruukkuja sain ison kestokassillisen lisää. Niistä on tarkoitus kasailla rykelmiä ihan koristetarkoitukseen, mutta osa menee varmaan ihan istutusruukuiksi.

Monenmoista rompetta löytyy kyllä jo entuudestaan...

Lisäksi olen ajatellut joutavana olevaa naulakkohyllyä keittiötarhani " sisäänkäynnin"  luokse... Se maastoutuisi köynnösten avulla varmaan aika kivasti?? Lisäksi siihen saisi ripustettua jotain roikkumaankin, ja hyllyillä olisi tilaa vaikka pienelle " kenkäpuutarhalle"...Kuulostaa varmaan taas vähän oudolta??!! Mutta mistään liian perinteisestä kun en tykkää:0 Sitähän ei tietenkään taas tiedä, että istuuko nämä suunnittelemani jutut paikalleen niinkuin haluaisin... On silti ihana suunnitella ja sommitella mielessään vaihtoehtoja läpi!

Sängystä talteen otettuja tukimateriaaleja;)

Vanhoja matkalaukkujakin on pihalla istutuslaatikoina ollut, ehkäpä raaskisinkin nyt tavaran poisheittovimmassani ottaa sisältä muutaman lisää ulkokäyttöön.

Voi kun pääsisi jo tarttumaan lapioon, sen verran on suunnitelmia toteutettavina!