So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

koti

Kevättä kohti mennään, touhukkaana tottakai!

Heissan! Miten tämä aika tuntuu tosiaan rientävän tähänkin aikaan vuodesta ihan liian hurjaa vauhtia?! Ajatuksia kodin ja muiden tekemisten suhteen on valtavasti, mutta tuntuu, ettei mitään näkyvää saa aikaiseksi! Jätän viikonlopulta kangaskasat olohuoneen nurkkaan, ruokapöytä on puolillaan korttiaskarteluja, kuvitellakseni ehtiväni niiden pariin aamuisin tai iltaisin... Lisäksi yritän päivittäin pitää talon edes jossain määrin siedettävässä kunnossa, että viikonloppuna olisi aikaa perehtyä selvittelemään isompia rojuläjiä... Niitä vaan on niin paljon, että tuntuu ettei valmista tule koskaan.

Omistan aikamoisen määrän erinäisiä ompelu- ja askartelutarvikkeita. Niitä käyn säännöllisesti läpi, ja laitan kyllä säälimättä tavaraa kiertoon. Tällä viikolla sain selviteltyä kasan kankaita, mutta osa jäi vielä odottelemaan vuoroaan. Askartelutarvikkeille pitäisi myös tehdä sama inventaario...

Onneksi osaan luopua tavarasta, koska aina tulee tehtyä uusiakin hankintoja.

Mielessä olisi myös jotain sisustusjuttujakin, mutta taidan jättää suosiolla tuonnemmaksi! Kutkuttaisi taas tarttua pensseliin, ja pöyhäyttää vaikka ompelu- ja askartelupiste uuteen uskoon! Se olisi " turvallinen" alue hullaantua esimerkiksi pastellin eri sävyistä... jätetäänpä hautumaan!

Lisäksi olisi visio tuoda astioita kaappien uumenista keittiönpöydälle. Meillä on ollut lasit ja kulhot jo pidemmän aikaa aputasolla, pöydän välittömässä läheisyydessä, ja on kyllä kätevää! Tietysti tähän pitäisi vaan löytää joku oikein kiva ja nätti ratkaisu;)

Huomaan, että kevättä kohti mentäessä ulkoilu alkaa vallata enempi aikaa sisäpuuhailuilta;) Lapset ovat sen ikäisiä, että heidän kanssaan on kiva lähteä yhdessä vaikkapa hiihtoladulle! Viime keväänä sain synttärilahjaksi sukset, ja pakko myöntää, että kovasti koukuttaa...

Nautitaan näistä touhuntäyteisistä päivistä, eipä kerkeä ainakaan tylsistymään!