So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Kodin ihania yksityiskohtia ja kirppislöytöjä!

Tykkään suht tiuhaan vaihdella erilaisten pöytien ja tasojen päällä olevia asetelmia. Kuten olen teille jo useasti kertonutkin, rakastan kauniita yksityiskohtia ja tavarat vaihtavat paikkaansa melkeinpä viikottain:) Pikkuinen pöytäryhmä olohuoneessa on helppo ja nopea kohde, kun haluan jotain pientä piristystä arjen keskelle:) Syksyn tullen tuoleja ja pöytää ovat peittäneet vaihtuvasti erilaiset liinat, verhot tai lakanat. 

Tällä hetkellä kynttilät ovat itselleni varmaan ne kaiken mieluisimmat jutut, joiden ympärille vaihtuvasti kasailen muuta kauteen sopivaa. Omistan valtavat määrät kynttilöitä, joita on ihana laittaa esille monellakin eri tavalla, perinteisten kynttilänjalkojen lisäksi! Valitettavan vähän olen päässyt kynttilöiden polttamisesta vielä nauttimaan... illat kun tuntuvat olevan varsin hektisiä:0 Aamulla sytytin muutaman, kun muiden vielä nukkuessa, tätä postausta kaikessa hiljaisuudessa kirjoittelin. Miten tärkeitä nämä pienet rauhalliset hetket päivässä itselleni ovatkaan!

Kynttilänalusiksi ja kukkamaljakoiksi sopivat hyvin kirppiksiltä löytämäni erilaiset kipot, kupit ja jopa glögilasit:) Blogiani seuranneet tietävät, että käytän tavaroita usein ihan eri tarkoituksessa, kuin mihin ne on alunperin tarkoitettu... Miten muuntautuvaisia tavarat voivatkaan olla??!!

Tänä syksynä olenkin ostanut kirppareilta harvinaisen paljon kivoja pieniä esineitä. Ostoksiani yhdistää tässä hetkessä samainen sävymaailma, joka hallitsee muutakin sisustusta. Valkoiset kukat ja kynttilät toimivat loistavasti näiden tummien kirppislöytöjen rinnalla! Samoin olen tasaisesti haalinut materiaalia tulevia d i y - juttuja varten... paljon on suunnitelmia, mutta saa nähdä kuinka moni tulee toteutetuksi!

Vielä hain pihalta syyshortensian kukintoja... yritetään hyödyntää omaa puutarhaa niin pitkään kuin se on mahdollista! Ehkäpä näitä voisi vaikka kuivattaakkin??

Edellisen postauksen seinäkoriste on ollut erittäin mieluinen:) Olen kokeillut tätä vähän joka kohtaan... näitä on ehkä pakko saada lisää! Postaus löytyy täältäso-up.fi/ruostettaroyheloita/d-i-y-seinakoriste

Olen myös miettinyt, että voinko laittaa vuosi sitten jouluksi askartelemani tähdet jo esille?? Eihän tähti ole pelkästään joulun juttu, mutta... en tiedä??:) Olen juuri tällainen... laitan juttuja esille, ja parin päivän päästä raivaankin ne jo pois:0 Ei sentään ole minullakaan vielä ajankohtaista, mutta arvatkaas vaan montako joulua kerkeän meille laittaa ennen varsinaista joulua;)?? Täytyy kyllä myöntää, että jotain d i y - juttuja olen jo mielessäni pyöritellyt... heh:)

Mitkäs on teidän syksyn lempparit sisustuksessa??

Ihanaa pian alkavaa viikonloppua! -Asta-