So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Suolataikinakoristeet

Koristeita suolataikinasta

Moi! Mitäs kaikkea tulikaan tehtyä suolataikinasta? Ajattelin vielä koota nämä tänne vaikkakin moni koriste on kuvissani syksyn mittaan jo esiintynytkin. Ohje taikinaan löytyy aiemmasta postauksestani so-up.fi/ruostettaroyheloita/jouluvalmistelut-on-polkaistu-aluilleen .

Tähtiä, sydämiä ja kuusia tehtiin ripustettaviksi koristeiksi. Osaan tähdistä tein reiät ylä,- ja alareunaan. Näitä olen solminut mm. tekemiini kransseihin. Osan jätin ihan vain pöytäkoristeeksi. Koristeet eivät muuten kestä kosteutta eli ulos näitä ei kannata viedä!

Esikoinen bongasi idean leimattuihin tageihin ja näistä tulikin suosikkejani! Leimasin musteen kanssa, että teksti tulisi vielä paremmin esille! Leimailu tehdään ennen koristeiden kovettamista! 

Miksi näitä tehdään aina vain jouluksi??!! Koristeitahan voi tehdä vaikka joka kauteen sopivaksi! Kuvioita ja tekstejä muuttamalla mahdollisuudet ovat taas rajattomat! Olen tehnyt vapaalla kädellä, veistä apuna käyttäen, myös isompia kirjaimia ja näistä sitten sanoja. Helppo ja kiva idea omatekoisiin tekstikyltteihin!

Mukavaa ajanvietettä vaikkapa lasten kanssa lomaileville!