So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Koti joulun jälkeen!

Moikka! Niin se sitten joulu sai kyytiä... Eipä mennyt montaa päivää pyhistä, kun aloin haikailla jouluttomasta olohuoneesta!

Hulluahan se on, kun ensin näet valtavan vaivan jouluista kotia laitellessa ja raivauspuuskan iskiessä kaikki on hetkessä paketissa! Niin jouluihminen kun olenkin, niin odotan jo innolla tammikuuta! En tiedä mikä viehätys siinä on, mutta joka vuosi se tuntuu yhtä mahtavalta!

Mitä meille sitten jäi jouluisten hipleitten lähdettyä??? Jätin toki kaikki valot ja kynttilät! Lisäksi tuijakranssit sopivat talviseen kotiin oikein mukavasti. Punainen sai lähteä olohuoneesta ja näinpä pari joulutähteäkin siirtyi jouluruusun tieltä yläkerran puolelle!

Olohuoneen pöytänä jatkaa parin tuolin kannattelema musta ovi! Tämä idea syntyi oikeastaan ihan vahingossa, kun joulun päälle pukatessa ovi oli vailla seinäpaikkaa:) Olen niin tykästynyt oven tuomaan somistuspinta-alaan, etten taida tästä ihan heti luopuakkaan!

Syksyllä sisälle nostamani vanhat kompostin seinät ovat myös olleet yksiä parhaita sisustusoivalluksia! Ne ovat olleet parisen vuotta terassilla ja tuovat seinäpinnoille kivaa ja kaivattua vaihtelua! Mitään ei siis kannata heittää menemään!

Meillä on paljon sisustustavaroita, jotka kulkevat sisältä ulos ja päinvastoin! Kesällä terassin istuimina palvelleet kuormalavatkin ovat tällä hetkellä sisällä! Ehkäpä pöytänä yläkerrassa olevat lavat saavat siirtyä olohuoneessa olevien jatkoksi.

Väritys on melko maanläheinen ja se miellyttää tässä hetkessä kovasti! Ruskean ja vihreän eri sävyt ovat ehkä niitä kaiken mieluisimpia! Vielä en lähtenyt järjestystä sen kummemmin muuttelemaan... Tällä mennään toistaiseksi,)