So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

koti

Koukuttavan ihanat astiat

Olen aivan ihastunut kauniisiin astioihin! Meillä on ollut pari täyttä astiastoa, joista viimeisin on Iittalan valkoinen teema- astiasto. En kuitenkaan tykkää siitä, vaan itseäni puhuttelee paljon enemmän hieman rosoisemmat, kuluneemmat ja koristeellisemmat astiayksilöt;)

Kauan olen jo mielessäni haudutellut astioiden vaihtoa, mutta kaiketi se pitää suorittaa vähitellen ja mahdollisimman huomaamattomasti... perheeni ei välttämättä aina ole yhtä mielissään näistä vaihdoksistani;)

Kirppareilta olisi vuosien saatossa saanut kerättyä lukuisat määrät ihania kahviastiastoja, laseja ja ruokalautasia, mutta olen malttanut mieleni. Makustelun vuoksi mukaani on kuitenkin joitakin astioita tarttunut ja nyt tuntuu, että lisää pitäisi saada...

Viikonloppuna sain aikaiseksi tuoda astioita ruokapöytää komistamaan ja somistamaan. Kirpparilta äskettäin ostamani matala jakkara sai maalia pintaansa, ja se hoitaa astiahyllyn virkaa oikein loistavasti! Näiden astioiden on siis tarkoitus olla ihan arkisessa käytössä, katsotaan miten meidän poppoo löytää ne pöydän päädystä;)

Ehkä nyt alan haalimaan lisää astia- aarteita kirppareilta! Jossain vaiheessa en voinut sietää värikirjoa kuppien tai lautasten suhteen, mutta juuri tämä kiehtoo minua tällä hetkellä valtavasti! Saa olla monen kokoisia mukeja ja kuppeja. Kukkakuviot ovat valloittavia, kunhan värimaailma pysyy hillittynä. Mintun värisiä lautasia ja kuppeja olisi ihana saada vaaleanpunaisen ja valkoisen kaveriksi...