So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

diy

Kun aikaa on liian vähän ja ideoita olis vaikka muille jakaa

Tämä on itselläni kestoaihe, riippumatta päivästä, viikosta, kuukaudesta tai vuodenajasta. Ei vaan tunnu tunnit riittävän kaikille touhuiluille. Toki elän elämäni varmasti kiireisimpiä aikoja, mutta silti haluaisi töiden, kodinhoidon ja lasten harrastusten lisäksi puuhastella kaikkea kivaa...juuh, mitä se kaikki kiva sit on? No just näitä askarteluja, ompeluja ym.ym.ym! En malta istahtaa hetkeksikään ja usein syöminenkin jää myöhemmälle. Sitä on vaikea selittää, kun on vaan niin kova halu touhuta.

kartonkien tuunausta maalaamalla ja päällystämällä vanhoilla verhoilla

Useinhan käy sitten niin, kun olen koko työviikon ideoinut ja haaveillut mitä teen viikonloppuna, niin lopulta joudun huomaamaan aloittaneeni vähän kaikkea, enkä lopulta ole saanut aikaiseksi juuri mitään! Kun osaisi tehdä yhden asian kerralla loppuun. Minulla on talo täynnä keskeneräisiä projekteja, joista ehkä osan saan joskus valmiiksi...siis ehkä! Osa ei tule koskaan valmiiksi ja saattaa päätyä lopulta jopa roskikseen, kun tuskastun niiden säilyttämiseen.

kortteja on ihana näpräillä vähän joka välissä!

Tämä ajanpuute on niin ajankohtaista tässä joulun alla, kun haluaisi tehdä kaikki lahjat ja muut joulumuistamiset itse! Syyskuussahan se ajatustyö ja lehtien selailu jo alkaa, samoin lukuisat kokeilut karkkien ym. parissa. Suunnittelu ja ideointi ovat ehkä se mukavin vaihe tässä kaikessa. Ei vielä siinä vaiheessa paniikkia mistään! Aikaakin on vielä kuukausia! 

sammaleesta sana joulu

Iso ongelma itselle on se, kun vähän kaikkea on jo vuosien varrella tehty. Miten löytäisi uusia ideoita tai tekotapoja? En useinkaan käytä valmiita ohjeita. Voi olla, että olen nähnyt jonkun kivan kuvan jostakin, jota sitten sovellan itselleni mieluisaksi. Alkaa se materiaalien etsiminen ja tuunailu. Ja kun sitä aikaa kerta tuntuu piisaavan, niin luisunkin vahingossa taas sisustamisen pariin....plaah...lahjaksi tekemäni koristeet päätyvätkin omaa kotia koristamaan. Sopivatkin täydellisesti syksyiseen sisustusmakuuni! Sitten onkin taas jo maalattava kalusteita hieman rouheampaan suuntaan ja...ja... ai että mihinköhän se minun aikani katoaa??!

ihana lahjaidea nämä siivetkin...taitaa jäädä kuitenkin omaan olohuoneeseen!