So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

puutarha

Kyllä ne hanget on vajuneet!

Myönnetään juu, että lunta on täällä meillä vielä roimasti... Mutta kyllä hanget madaltuu päivä päivältä, sen tämä bongari on havainnut joka aamuisilla pihakierroksilla! Mieheni painavat saappaat jalassa kävin taas vähän tiirailemassa ja kuvailemassa:)

Josko aurinko näyttäytyy viikonloppuna, niin aion aloittaa istutusalueiden raivailun! Yksi kukkapenkki on jo lähes sula, joten siitä pääsee silppuamaan varsia maanparannukseksi. Jätän syksyllä suurimmanosan kukista lakastumaan paikalleen. Lehtiäkään en lakaise pois. Maa istutusalueilla onkin oikein mustaa ja kuohkeaa! Vähän uutta kuorikatetta päälle, niin hyvä tulee!

Ja uskokaa tai älkää, syysleimut ovat jo aluillaan:0 Samoin mehitähtiä pilkottaa jo useammassa kohdassa...Köynnösruusutkin ovat saaneet talvehtia lumipeitteen alla, ja näyttävät voivan hyvin! En niitäkään sen kummemmin peittele, jos ovat kylmäneet, niin tyvestä poikki vaan! Kyllä ne sieltä lopulta lähtevät kasvuun:)

Aamulla istutin viherpeukaloilta tulleet kesäkukantaimet ruukkuihin. Oikein on hyvännäköiset taimet, vaikka ovat ilman ruukkuja pari päivää olleetkin:) Paprikat jos saisi viikonloppuna koulittua...

Eli nyt vaan sitä aurinkoa odottelemaan, että saisi polkaistua pihapuuhastelut käyntiin!