So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Lahjaksi ommeltuja

Vihdoinkin olen " kerennyt" istahtaa ompelukoneen ääreen. On se vaan niin koukuttavaa ja mukavaa tämäkin. Lähinnä olen ommellut pipoja ja pantoja. Näiden kanssa on taas vain mielikuvitus rajana. Sommittelen ja leikittelen erilaisilla nauhoilla, pitseillä ja ruseteilla. Rypytän leveämpiä ja kapeampia nauhoja useissa eri väreissä sekä päällekkäin, limittäin, että vierekkäin...voi olla, että välillä menee vähän överiksi??!! Ovat oikeita kermakakku-unelmia!

Minulla on sen verran harjaantunut silmä näihin pieniin ompeluksiin, etten sen kummemmin piirtele kaavasta malleja kankaalle, saati nuppineulaa mitään;) Välillä sitten puretaan, jos on tarvetta...

Sunnuntaina ystäväni 5- vuotias prinsessa sai lahjaksi mekon sekä kasan pipoja ja pantoja. Tiedän, että tämä tyttö rakastaa kaikkea tyttömäistä eli röyhelöissä ei tarvinnut säästellä;)

Mekkoja ja tunikoita olen vuosien varrella ommellut aikamoiset määrät sekä omille, että lähipiirin tyttösille. Näissäkin tykkään leikitellä eri kankailla, ja useimmiten mekon kaikki osat ovatkin ihan eri paria! Materiaaleilla kikkailu taitaa olla tässäkin se kaikista kiinnostavin juttu!

Tästä onkin hyvä jatkaa, sillä ompeluksia on työnalla aikamoinen läjä;) Työpistekkin on sen näköinen, että ompelija on ollut paikalla...