So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Lastenhuoneen uusi ilme!

Moikka! Mites teillä on lähtenyt vuosi käyntiin??!! Täällä on kaiken arkisen huiskeen keskellä laiteltu kotia ahkerasti! Olen jatkuvassa kierteessä sisustusvimmani kanssa... Viimeisen nurkan läpikäytyäni aloitan taas alusta:) En malta olla raivailematta ja siivoilematta...

Olen pitkästä aikaa paneutunut lastenhuoneisiin... Keskimmäinen sai oikein herkullisen pastellisen huoneen:) Kirppareilta on vuosien varrella tarttunut mukaan paljon tyynynpäällisiä, lakanoita ym. tekstiilejä, jotka sopivat tähän huoneeseen täydellisesti! Nyt kun lelujakaan ei juuri enää ole, panostettiin oleilupaikkoihin... Kasattiin suuret määrät tyynyjä ja erilaisia peittoja, joiden seassa on mukava viettää aikaa.

Oletteko ikinä miettineet, miten pienellä budjetilla voi saada ihan erinäköistä aikaan??!! Tähän huoneeseen ei ole vartavasten ostettu mitään uutta, ja lopputulos on silti aika huikea! Erilaisia koristeita on kätevä tehdä esim. kaapeissa seisovista askartelutarvikkeista! Itsestäni on valtavan kiehtovaa sisustaa ja somistaa kotona valmiina olevilla tavaroilla, etsien niille jatkuvasti uusia paikkoja ja käyttötarkoituksia! 

Muutkin huoneet ovat työnalla ja palailen näihin myöhemmin!