So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Joulun jälkeen

Mitä joulun jälkeen?

Tässäpä nämä pyhät ovat taas hurahtaneet valtavan nopeasti! Aikaa on vietetty sekä perheen, että ystävien kanssa! Joulu on ihanaa aikaa, mutta aikansa kutakin. Toki on haikea ja tyhjäkin olo, kaiken sen höyryämisen ja touhuilun jälkeen...

Yritän vielä tämän viikon säilytellä jouluista sisustusta, ettei menisi kaikki vapaat myllätessä;) Sain ystäviltä ihania lahjoja ja muita tuomisia, ja niille haluan kyllä etsiä paikat...lisäksi jos vähän uusia kukkasia, niin eiköhän näillä päästä vielä tämä viikko! 

Minulla on taipumus aloittaa rojuläjien selvittely viimeistään tammikuun alussa. Aika ennen joulua on kulunut kaikkeen muuhun, kuin siisteyden ylläpitämiseen. Joka nurkka, tasoista puhumattakaan, notkuu käsitöitä ja tarvikkeita. Luonnollisesti lapsiperheessä elämänjäljet näkyvät muutoinkin kaikkialla...vain perusviikkosiivouksilla on menty joulunalunen.

.

Hullua ajattelua taas, kun sitä kuvittelee, että no nyt kun on joulusta selvitty, on aikaa tehdä ihan mitä vaan...onkin tietysti juu tavallaan, mutta kun arki alkaa, niin se on menoa sitten taas;)

Tämä viikko onkin tarkoitus pyhittää enimmäkseen lapsille, pelaillaan ja touhuillaan yhdessä. Yrittäjänä sitä ei usein tule nautittua näin monesta vapaapäivästä, nyt siis otetaan kaikki ilo irti!