So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Neuletakki

Jes! Neuletakkini on valmis!

Jes! Sain kuin sainkin neuletakkini valmiiksi varsin sutjakkaasti! Reilu viikko, ja takki on valmis! Tässäpä voin sen nyt ylpeänä esitellä:)

Ihastuin Novitan kirjaviin lankoihin, tämä on ilmeisesti kausiväri. Ostin jo poistohintaan langat seuraavaakin neuletta varten. Mielessä pyörittelen jo sitä seuraavankin takin värivaihtoehtoja;) Miksiköhän en ole tarttunut puikkoihin jo aikaisemmin??!! Niin kivaa! 

Olen neuletakkien suurkuluttaja! Kelit lämpenevät kovaa vauhtia, ja pitkä neuletakki onkin keväinen suosikkivaatteeni yhdistettynä lyhyeen takkiin, tai ihan sellaisenaan. Nyt tuulee jostain todella oudosta suunnasta, koska tykkään juuri tämän neulomani takin roosan ja beigen värien liitosta:0 Lisäksi näihin yhdistettynä vaaleansininen kuuluu tämän kevään lemppareihini! OHHO sentään! 

Neuletakki valmistui ihmeen vaivatta, ei juurikaan mainittavia purkamisiakaan! Uskomatonta! Pientä päänvaivaa aiheutti osien yhdistely, mutta netin ohjeilla onnistuin jälleen kerran... Tietenkin ennen ohjeiden etsimistä, kerkesin kuroa toisen hihan kasaan ihan omasta päästäni;) Mikä siinä onkin, että ei voi alunperin ottaa selvää työvaiheista??!! Hyvä tuli kuitenkin, ja varmasti ensi kerralla olen jo paljon viisaampi, heh;)

Ihan uusi juttu minulle oli neuleen sileyttäminen... Kosteiden pyyhkeiden välissä neule olikin sitten eilisen päivän, ja kas kummaa, pinta on nyt niin siloinen ja tasainen!

Neuletakkini pääsikin heti tänään päälleni, ja hyvältä vaikuttaa! Hihojen kiertämistäkään ei ole havaittavissa, sitä vähän jännitin. Hihoihin jätinkin halkiot, kun töissä on tärkeää saada hihat nopsaan ylös! Tämä helpottaa asiaa huomattavasti, ja muutenkin tykkään pitää pitkiä hihoja usein hieman käärittyinä.

Eilen loin jo uudet silmukat eli seuraava neuletakki on tuloillaan... Lisäksi nopea silmäys uuteen Suuri Käsityö- lehteen, ja aah, mitä kivoja juttuja sielläkin on;) Puikoilla täällä siis edelleen näköjään jatketaan! Mites muut? Vievätkö käsityöt teidät mennessään?