So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Neulottu panta

Juupa, pitihän se tämäkin päivä nähdä, ja paljon ennemmin kuin olin arvannutkaan... Hurahdin neulomiseen! Tästähän olen haaveita elätellyt viimeiset puoli vuotta. Ei tämä minulle täysin vieras maailma kuitenkaan ole, mutta aikaa edellisistä neulomisista on kyllä varmaan 15 vuotta. Tyttöjen kanssa on jotain perusjuttuja käyty läpi, mutta niillä nyt ei vielä kovin pitkälle päästä;)

Ensin ajatuksena oli virkata, mutta löysinkin kivan neulomisohjeen. Tapani mukaan hamstraan lankoja, puikkoja ja käsityölehtiä ehkä jokusen kappaleen yli tarpeen;) Kokeilen vähän kaikkea ja tuskailen epäonnistumistani kerta toisensa jälkeen!

Tietenkin pitää valita ohje, joka on täynnä minulle täysin  vieraita silmukoita, huoh! Lisätään ja kavennetaan läpi ohjeen...Onneksi on netti, muuten olisin saanut hylätä tämän pannan teonkin jo muutaman rivin jälkeen! Kokeneemmalle varmasti lastenleikkiä, mutta vasta- alkajalle jo pelkkä ohjeen noudattaminen teetättää töitä. Sitä kun on tottunut esim. ommellessaan kulkemaan omia polkuja, oikoen kaikki mutkat! Tässä on noudatettava ohjetta silmukalleen, jos haluaa päästä toivottuun lopputulokseen.

Olen niin ylpeä itsestäni. Olen suoriutunut itselle heittämästäni haasteesta mielestäni loistavasti! Ompelujani ja askartelujani en osaa enää arvostaa, mutta tämä uusi aluevaltaus lämmittää mieltä kovasti! Sitä on jollain tapaa ylittänyt itsensä, kun on joutunut palauttelemaan hukassa olleita taitoja mieleensä todenteolla! Ja pitkäjänteisyys uuden opettelun edessä kun ei lukeudu vahvuuksiini muutenkaan...siispä, hyvä minä!

Parin valmiiksi saadun työn jälkeen tekeminen muuttuu koko ajan mukavammaksi, kun ei tarvitse joka silmukkaa ohjeesta hakea, ja silmukkamäärät pysyvät mielessä ilman jatkuvaa paperista tarkastelua. Siispä tekee mieli aloittaa uusi työ toisensa jälkeen...

Ja kyllä, iso kipinä on syttynyt! En ole tuskastunut ja heittänyt puikkoja nurkkaan, vaan valmistumassa on pantojen lisäksi myös virkattava peitto pikku kukkasista! Myös kuteita innostuin repimään, joten toinenkin virkkaus on tuloillaan! Alan niin ymmärtää puikkoihin hurahtaneita;)