So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

puutarha

Vain pieniä päivittäisiä puuhailuja puutarhassa...

Niitäpä niitä on tullut viime päivinä touhuiltua, pieniä päivittäisiä puuhailuja puutarhassa. Suorastaan hellettä on pidellyt, ja juurikin siksi päiväni ovat kuluneet lähinnä höntsäilyn merkeissä:) Puutarhatyöt on saatu sille mallille, ettei niistä tarvitse pulttia ottaa. Jos jotain haluaa helteellä puutarhassa puuhastella, niin kukkien nyppiminen ja pieni kitkeminen ovat juuri sopivaa ajanvietettä:) 

Saan kyllä aikani kulumaan myös ihan vaan nautiskellen ja viipyillen päivä päivältä kaunistuvassa puutarhassa. Kävelen polkuja pitkin ja bongailen kukkiin ilmestyneitä nuppuja... 

Eilisen sateen jäljiltä ilma ulkona on ihanan raikas, ja puutarha taas vehreimmillään! Sade aina muutaman päivän välein takaisi puutarhan hyvinvoinnin läpi kesän.... kylmä ja kuiva alkukesä ovat hidastaneet etenkin pensaiden ja erilaisten ruusujen kasvua, mutta lopulta nämäkin alkavat saada vihreän värin ylleen! Perennat kyllä kirivät erot nopeasti kiinni ja ovat ainakin lähes aikataulussaan!

Viikonloppua on vietetty lasten kanssa eri pallopelien merkeissä. Kerettiin myös ekan kerran kunnolla rannalle! Täällä on ihania kirkkaita vesistöjä aivan kodin läheisyydessä... mikäpä on päivää paistatellessa!

Eli eipä juuri suurempia omaan viikonloppuuni. Tästä lähdetään hyvillä mielin uuteen viikkoon!