So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

diy

Peura pahvista askarrellen

Ajatus tähän lähti taas lehtiä selaillessa. Olin nähnyt kuvan isosta peuranpäästä...nimenomaan halusin ison, ja siksi ajatus jäikin muhimaan. Normaali kartonkikoko oli mielestäni liian pieni. Sitten bongasin töistä mainostaulun mukana tulleen pahvin, jonka nappasin mukaani. Niin usein ennenkin olen hyödyntänyt niin sanottua " roskaa" askarteluissani! Pakettien mukana tuleva paperihan on ihan parasta lahjapaperia.

Olen maailman huonoin piirtäjä, mutta rohkeasti ajattelin kuitenkin kokeilla, josko onnistuisin...( esikoisen tirskuessa vieressä, että mitähän tuostakin tulee ;) Sainpa mielestäni tosi onnistuneesti hahmoteltua pään pahville. Lapsenikin ällistyneinä totesivat minun tosiaan onnistuneen, piirrustustaitoni huomioonottaen, todella hyvin. Meillä lapset tsemppaavat äitiä, siinä missä äitikin lapsia. Ja niin tässäkin tapauksessa. Olen kamalan kriitinen omasta kädenjäljestäni ja nämä kokeilut eivät todellakaan mene aina ihan putkeen. 

Seuraavaksi mattoveitsellä kuvio irti,  ja WAU! Se tosiaan on hieno, mitä nyt päänmuoto olisi voinut olla makuuni hieman pyöreämpi, mutta kelpaa kyllä näinkin!

Minulla ei useinkaan ole valmista suunnitelmaa vielä tässä vaiheessa. Ei siis nytkään. Kummasti se mielikuvitus vaan lähtee selaamaan vaihtoehtoja läpi... Minulla on aikamoiset varastot kaikkea kirppareilta haalittua,  ja päässäni käyn ne läpi. 

Päädyn maalaamaan toisen puolen kalkkimaalilla mustaksi. Ei liian huoliteltua, rosoisuutta pitää jäädä näkyviin.

Hoksaan mahdollisuuden hyödyntää toisenkin puolen! Voi sitten fiiliksen ja kauden mukaan vaihtaa puolta. Käyn taas materiaaleja läpi. Pitsiverhotkin olisivat varmasti hauskat, mutta valitsen kuitenkin vanhat sanomalehdet. Silppuan, ja liimaan eri keepperillä. On muuten yllättävän työlästä ja hidasta noiden sarvien kanssa! Lapset kerkeävät ulos, ja takaisin sisään taivastelemaan hitauttani...

Valmista tulee ja olen niin ylpeä itsestäni!

Toinen versio sai pintaansa valkoista maalia. Kääntöpuoli on vielä mietinnässä, josko jotain pitsiverhoista??

Peuranpää on sen verran reilun kokoinen, että se on kiva vaikka lattialla, seinään nojaten. Itse aion ehkä tehdä reiät sarviin ja ripustaa nämä seinälle.