So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

puutarha

Puutarhakyltit

Viikko sitten nikkaroimani puutarhatikkaat saivat kaverikseen kivoja kylttejä.

Tein taas useampaa eri kokoa. Pidempiin mahtuu viisi sanaa ja lyhimmissä on kirjoituspintaa parille sanalle.

Maalia laitoin pintaan, että kirjoituksen saisi selvemmin esille. Ihan vain vedenkestävällä tussilla on tekstit kirjoitettu... saa nähdä miten kestävät...

Olette varmaan huomanneet, että puutarhassani on paljon muutakin, kuin vain kasvillisuutta ( jota ei tosin tänä keväänä ole näkynyt vielä lainkaan:0). Tykkään, että näillä kaikilla muilla rakenteluilla saan puutarhaani sitä kaipaamaani persoonallisuutta. Nämä kyltit tuovatkin taas tosi kivaa rytmiä pihaan. Ja " sitä jotain", jota istutusten kaveriksi haluan:)

Vaikeinta oli päättää, että mitäs tekstejä näihin nyt sitten haluaisin... esikoisella oli heti visio, kun yhden kyltin varasi heti alkuunsa omalle " tontilleen" leikkimökille:) Itse en halunnut nimetä paikkoja puutarhassa. Niinpä päädyin kivoihin lausahduksiin ja toivotuksiin. Osa on jo valmiina, mutta useita kylttejä on vielä odottamassa viimeistelyä...tuli taas hieman innostuttua;)

Miltäs näyttää nämä nikkarointini?? Olettekos muut tehneet itse puutarhaan jotain vastaavia koristuksia?? Muistakaahan seurailla blogia myös instagramissa @ruostettaroyheloita ja facebookissa Ruostetta&röyhelöitä! Mukavaa viikonlopun jatkoa!