So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Hiihtoretki

Retkeilyä lomalaisten kanssa

Heips! Lapsilla on lomaviikko ja itsellänikin on vain pari päivää töitä tällä viikolla.

Kyllä täällä maalla asumisessa on niin paljon hyviä puolia! Ei kyllä tarvitse merta edemmäksi kalaan lähteä! Ulkoilu mahdollisuuksia on vaikka miten ja paljon. Luonto on kaikkialla, minne katseesi suuntaat!

Tänään käväistiin pienellä hiihto,- ja makkaranpaistoretkellä. Termarissa kahvit ja lapsille heidän toiveestaan kylmää kaakaota:)

Pientä ( tai oikeastaan välillä aika isoakin!) eripuraa eskarilaisen taholta oli taas useampaan kertaan reissun aikana, kun yhteistyö suksien kanssa ei tuntunut luistavan/ huvittavan... Eikä varmaan sellaista reissua olekkaan, että kaikki sujuisi ilman jonkinmoista välikohtausta jonkun kanssa;) 

Kuitenkin mukava retki oli taas, ja keli mitä loistavin! Aurinko lämmittää jo todella paljon! Ja kylläpä jäällä olikin hyvä suksia, lunta on tänä talvena sen verran vähän.

Lapsilla onkin isänsä kanssa ihan lukujärjestys loman ajaksi. Joka päivälle taitaa olla jotain retkeilyä luvassa. Luonnossa liikkumiseen ei lapsetkaan tunnu kyllästyvän, vaikka se on heille jokapäiväistä herkkua muutenkin.

Eilen lapset rakensivat taas uuden majan lähimetsään. Tänään tulivat juosten pois, kun olivat ihan varmoja, että näkivät sudenkorvat jossain kolossa;) On loistava juttu, että lapset ovat pienestä pitäen oppineet liikkumaan metsässä! Siellä taitaa puutarhan lisäksi olla parhaat leikkipaikat.

Mukavia lomapäiviä kaikille lomaileville!