So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

diy

Röyhelöitä, röyhelöitä ja vähän pitsiäkin vielä!

Täällä on jatkettu samaa rataa kuin edellisinäkin päivinä... hupsuttelua pitseillä ja röyhelöillä;)

Alkaa jo pieni ahdistuskin hiipimään, kun vapaat vetelee viimeisiään:(  Kyllähän tuota saisi kotonakin aikansa kulumaan! Valitettavan paljon sitä käyttää aikaansa siivoiluun näin kotosalla ollessaan, mutta onneksi paljon muutakin on ehtinyt viikon aikana touhuamaan...

Se tässä taas meinaa muodostua ongelmaksi, kun haluaa näpräillä vähän kaikkea, niin ei malta kunnolla keskittyä mihinkään...huoh! 

Vielä piti kranssi pyöräyttää roosan värisenä. Tämähän onkin yksi lempivärini sisustuksessa, mutta hillitsen vielä itseni ja pidättäydyn toistaiseksi valkoisessa! Mutta ei varmaan menee kauaa, kun kannan roosat tuolit varastosta, ja ripustan tyllihelmaiset mekot nurkkia somistamaan!

Yhdet siivetkin sain valmiiksi. Näille ei vielä täydellistä paikkaa ole löytynyt, mutta makustellaan rauhassa;)

Ompelukoneellekkin istahdin ihan pikaisesti. On jäänyt ompelutkin vähän vähemmälle, mutta mielessä olisi vaikka mitä. Tytöillä on tulossa kaverisynttäreitä, ja tarkoitus olisi ommella lahjaksi pipoja ja pantoja. 

Esikoisenkin synttärit lähestyy,  ja eilen sain muistutuksen, että kutsuja voisi alkaa askartelemaan. Hän on varsin näppärä käsistään itsekkin, mutta äiti kyllä enemmän kuin mielellään askartelee kortit;)