So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Ruokailutilan yksityiskohtia!

Moikka! Ja hups, en ole blogin puolelle ennättänyt kaikista aikomuksistani huolimatta! Tässä nyt kuitenkin toissa iltaisia ruokailutilan pikku muutoksia... pari viime päiväähän olenkin sitten viettänyt lähes kokonaan tämän viihtyisän pöydän ääressä, heh ;) ;) ;) 

Isoihin muutoksiin ei ole mahdollisuutta. Ruokapöytää on pyöritelty eri päin vuosien varrella, mutta siinäpä kaikki... tämä keväällä hankittu kuuden hengen pöytä on ollut aikaisempiin kahdeksan hengen pöytiin verrattuna niin paljon parempi! Hyvin on tämänkin ääreen mahduttu. Joskus toki haaveilen entisaikojen valtavista tuvista... olisi tilaa vaikka useammallekkin pöytäryhmälle;)

Kuten olen aikaisemmin jo kertonutkin, niin meillä tykätään pitää päivittäisessä käytössä olevat astiat pöydillä. Vaihtuvasti lautaset, lasit ja ruokailuvälineet ovat joko keittiön tasoilla tai ruokapöydällä. Onko kätevämpää ratkaisua olemassakaan??!! Ja lastenkin kannalta niin näppärää, kun ei tarvitse keikkua korkeuksissa, saadakseen tarvitsemansa!

Kotona ollessani tykkään järjestellä ja somistella keittiön( kin) puolella. Tässä tilassa vietetään paljon aikaa, ja on kiva, että tila on viihtyisä ja ennen kaikkea siisti! Luojan kiitos olemme mieheni kanssa molemmat järjestyksen ihmisiä! En voi sietää kaaosta keittiössä;)

Kasailin keittiön tason ja kaappien väliin pientä näköestettä parin kirpparilta löytyneen liitutaulun avulla. Lisäksi oli saatava taas yksi seinäkoriste lisää:) Jokos olette kokeilleet näiden tekoa??!! Aikaa meni taas ehkä huikeat pari minuuttia! Lisäksi valosarja, ja eipä se muuta kaipaakkaan!

Puulaatikon pyöräytin vuorostaan tasoksi ruokapöydän puolelle. Tähän on kiva vaihtuvasti laitella esille kivoja pieniä yksityiskohtia! Kynttilöitä lukuunottamatta, kaikki on jälleen kerran kirppareilta tehtyjä löytöjä!

Taas kerran huomasin, että tosi pienillä jutuilla saa ison muutoksen aikaiseksi!