So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Ruusurakkautta ja sisustamista

Myönnetään, näinhän siinä sitten taas kävi, että ruusukimpun myötä oli ihan pakko pyöräyttää sisustusta uusiksi;) Tämä sama toistuu harva se päivä, ja ilman mitään suunnitelmia. Sitä ihan huomaamattaan ajautuu siirtelemään tavaroita, ja kaivelemaan laatikkosängyn uumenista uutta tilalle. Tietynlaista hulluutta tämän on oltava, ja varsin koukuttavaakin sellaista vielä kaiken lisäksi! Eipä tarvitse blogiakaan varten väkisin materiaalia vääntää.

Minulla on tietyt lempparit vuodesta toiseen. Enkelinsiivet ja pienet nuket kuuluvat vakiokalustoon. Toiset näistä siivistä ovat ystäväni tekemät, toiset omaa käsialaani. Näitä olisikin tarkoitus väsäillä vielä parit lisää, sen verran paljon näistä tykkään! Nuket olen vuosia sitten ommellut, enkä kyllästy niihinkään varmaan koskaan.

Kukat ovat iso osa sisustusta, ja lähes joka kauppareissulta tarttuu ainakin yksi kimppu mukaani. Nyt suosin valkoista, ja ruusut ovat aina yhtä hurmaavia! Jaan kimpun useaan eri " maljakkoon" . Kaverikseen ruusut saivat oksia pihalla olevista tuijista.

Valosarjat kuuluvat vahvasti kalustoon, vuodenajasta riippumatta. Sainpa näitä joululahjaksikin parit kappaleet. Ovatkin aivan ihania, lasisia ja sopivan rouheita! Ystäväni tosiaan tietävät makuni;)

Tästäpä onkin taas hyvä jatkaa...kun on kerta vauhtiin päästy, niin joulun purkaminen todennäköisesti jatkuu enenevissä määrin lähipäivinä;)