So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Syksyisempiä sisustusjuttuja!

Täällä on jo parisen viikkoa sitten tehty ensimmäiset siirrot syksyisempään suuntaan... se on vaan kumma, miten ajatukset siirtyvät sisälle, vaikka kesäähän on vielä selvästikkin jäljellä! 

Olen tehnyt kesällä valtavasti kivoja kirppislöytöjä! Olohuoneesta lähtöpassit saaneen arkun tilalle tuli ihana pikkuinen pöytä. Soma kun mikä! Kaveriksi on helppo yhdistellä kotoa löytyviä penkkejä ja jakkaroita.

Keväällä olin kovasti tykästynyt 50,- ja 60- lukujen vivahteisiin sisustuksessa. Sama suuntaus viehättää edelleen... hassua, miten oma maku tuntuu muuttuvan ihan yllättävään suuntaan;)

Tykkään kontrasteista, enkä ole koskaan innostunut liian valkoisista kokonaisuuksista. Rustiikkia ja rouheutta kaipaan etenkin talvea kohti mentäessä. Vanhojen ovien värimaailma olohuoneessa on oikeastaan se, jonka ympärille olen kasaillut muun sisustuksen. Puun,- ja beigen sävyt, sekä ripaus mustaa ja valkoista, ovat tämän hetken lemppareitani. Toki myös mintunvihreä, vaaleansininen ja roosa pysyvät mukana matkassa:)

Haaveissa oli löytää kirppareilta erilaisia peilejä, joita voisi sommitella vähän eri päin ja eri korkeuksille... useamman olenkin jo onnistunut haalimaan, ja nyt haluaisin löytää vielä muutamia pienempiä, joita voisi ripustaa esim. oven kulmaan roikkumaan:)

Syksyn tullen hurahdan usein myös viherkasveihin... useamman olenkin jo hankinnut... näistäkin osa on kirpparilta! Edelliset olen joku vuosi sitten kyllästyessäni nostanut talvella pihalle... yleensä joulun alla tulee tarve päästä näistä eroon;) Katsotaan kuinka käy... 

Toinen villitys on ruskeat lasipullot, joista en ole aikaisemmin juurikaan innostunut... nyt on pitänyt niitäkin saada:)

Uusi olohuoneen mattokin saapui tällä viikolla... tästä lisää myöhemmin! Syksyhän on muutenkin vasta aivan aluillaan, että eiköhän tässä vielä useampaan kertaan palata sisustusjuttujen pariin;)