So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Syyskuinen olohuone

Moikka! Täällä syyskuu on otettu vastaan kivoilla fiiliksillä! Satakoon vain, on ihana vetäytyä sisälle puuhastelemaan!

Syksyisin minulla on valtava tarve kasata erilaisia peitteitä sohvia ja tuoleja peittämään:) Kotoisuutta ja viihtyvyyttä saa tekstiileillä hurjan paljon lisää! Muutama torkkupeitto on uutena tullut ostettua, mutta valtaosa on kaiveltu omien kaappien uumenista! Erilaiset kangaspalat ja vaikkapa verhot, sopivat hyvin sohvanpäällisiksi! Erityisesti kangaspinoistani löytynyneen lilavalkoruudullisen verhon värimaailma viehättää kovasti... tämäkin on löytö jostain vuosien takaa. Kannattaa siis olla hereillä kirppareita kierrellessä...

Itselläni on tällä hetkellä hakusessa tummat kodintekstiilit... perinteisten harmaiden, ruskeiden sekä mustan rinnalle olen yrittänyt löytää jotain vihreää ja viininpunaista... itselleni taas aivan uusia tuttavuuksia:) Lisäksi on tarkoitus säilyttää joitakin vaaleanpunaisia juttuja...

Alakertaan en ole mieleistäni verhoa löytänyt, ja tuskinpa löydänkään.. siispä mielessä oli etsiä kirppareilta sopivia mekkoja/ puseroita tätä virkaa hoitamaan! Yhden onnistuin kolmella eurolla löytämään, ja loput on omista varastoista. 

Kaikki "sisustustavarat" ovat myös kirppareilta haalittuja:) Kynttilänjalkoja alkaa olla vähintäänkin tarpeeksi... niitä ei vain pysty vastustamaan:) Tähän hetkeen tykkään yhdistellä hyvinkin eri henkisiä yksilöitä keskenään! 

Tänä syksynä olen ostanut kirppareilta muutenkin itselleni hyvinkin epätyypillisiä tavaroita... kammotuksia, joita en tähän asti olisi voinut kotiini kuvitellakkaan;) Nehän ovatkin nyt oikein kivoja! Nukke ja peltipurkki ovat löytöjä viime viikolta. Juuri hyvät tässä hetkessä!

Tykkään kyllä, että väritys on kohtuullisen hillitty ja harmoninen vaikka värienkirjo onkin melko laaja;) Liian sävy sävyynkään ei tarvitsisi olla vaikka aikapitkälti näinkin taitaa kuitenkin olla;)??!! Aina on ajatus etsiä jotain uusia tapoja tehdä asioita, ettei joka syksy levittelisi niitä samoja tyynyjä ja peittoja just samoille vanhoille paikoille... tiedättekö mitä tarkoitan??

Miltäs vaikuttaa?? Täytyy varmaan itse näpräillä vielä jotain tähän syksyiseen kodinilmeeseen sopivaa, kun ihan kaikkea ei tunnu kirppareiltakaan löytyvän... ehkä kransseja ja enkelinsiipiä, jos vaikka verhoja näissä väreissä onnistuisin kirppareilta löytämään??!!

Jos ei puutarha muuten ole juurikaan viime aikoina kiinnostanut, niin sisälle sieltä on helppo kukkaset aina halutessaan napata:) Etenkin keijunmekko on aika valloittava:)

Mukavaa tulevaa viikkoa! Täällä arki- illat vierähtävätkin sitten taas neuleiden parissa;) Yläkerrassakin on muutamia uusia juttuja... palataan niihin myöhemmin! -Asta-