So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

bloginsisältö

Toivomuksia postailujen aiheista??!!

Moikkelis vaan:) Sellaista olen mietiskellyt, että miltähän blogin sisältö mielestänne vaikuttaa?? Onko lemppari aihealueita?? Mistä haluaisit kuulla lisää??

Itselläni tekeminen on hyvinkin kausiluontoista, ja erittäin paljon fiilispohjalta tapahtuvaa... Erityisesti blogia varten en tee mitään. No jopas kuulostaa oudolta?? 

Mahdollisimman monipuolisesti yritän tuoda tekemisiäni esille, mutta läheskään kaikki ei päädy tänne blogiin asti.

Itselläni on vähän sitäkin ongelmaa, että puuhailujaan pitää turhankin jokapäiväisinä! Sitä kun on aina tehnyt käsillään paljon kaikenlaista, niin on varmaan tavallaan turtunut vähän kaikkeen... 

Kuten olette huomanneet, niin kotia kaunistetaan tiuhaan ja kukkia ja kauniita asetelmia rakastan valtavasti! Huonekalujen osalta meno on ollut talven maltillisempaa. Johtuen varmaan paljon siitäkin, että tavaraähkyä on ollut havaittavissa, paikkojen ollessa jo nii-iin täynnä:0

Käsitöiden osalta on tällä hetkellä rauhallisempaa. Neuletta ja virkkailua on vaiheessa, mutta voi olla, että valmiiksi en niitä ainakaan kevään aikana saa:0 Kiva olisi ommellakkin, mutta, mutta... Askartelutkin ovat jääneet vähemmälle! Pääsiäiskortteja olisi kuitenkin tarkoitus näpräillä, kun tarvikkeitakin tuli ostettua:)

Kirppistelyä harrastan aina ja ikuisesti, mutta olisiko näistä hankinnoista kiva kuulla enemmänkin?? Nyt on edelleen hankintalistalla jotain kivaa pihalle... Ja sisustukseen sitä jotain sinistä juttua vielä etsin, mattoa esim... Samoin astioiden suhteen olen kirppareilla ollut silmät auki, myytyjen astiastojen tilalle olen kivat pinot " uusia" jo löytänytkin. Värienkirjo on yllättänyt itsenikin. Ennen en olisi voinut sietää tällaista värien sekamelskaa:0 Kirppistelyä on kyllä vaikea selittää. Tavallaan aina on haku päällä, jotain projektia silmällä pitäen;)

Puutarhavillitystäni olen tuonut tasaisesti esille senkin takia, että kohta postailut ovat päivittäisiä kasvihavaintoja sulavien hankien keskeltä;) Tai tarkkoja jos ollaan, niin tätä on tainnut tapahtua jo!!! Puutarha vie minut kesällä täysin mennessään, että toivottavasti tykkäätte viherpeukkuilusta! Itse odotan kesää jo todella malttamattomana;) Onko teissä lukijoissa puutarhailuun totaalisesti hurahtaneita??!!

Talo on täynnä pääsiäishömppäilyjäni erilaisten asetelmien muodossa... Esikoinen jo huomauttikin, että on taas tainnut lähteä vähän lapasesta:0 Lisäksi taimipotit ovat vallanneet olohuoneen lattiaa, vaikka maltilla olen siemeniä kylvänyt! Alkaa taas ahdistaa, kun joka nurkka on niin täynnä...

Perhearjestani en ole kauheasti postaillut. Tätä olen miettinyt, että kiinnostaisiko kotiarki muiden puuhailujen lomassa??!! Antakaa ihmeessä palautetta ja esittäkää toiveita!