So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Tunnelmallinen koti

Näin! Sieltä se taas nosti päätään, pakottava tarve saada olohuoneeseen jotain muutosta! Johan tässä on mentykin kolmisen kuukautta suht samoilla meiningeillä, joten muutosta kyllä kaipasinkin:)

Olen huomannut, että kesän jälkeen minulla on valtava tarve sisustaa runsaasti ja super ahtaasti;) Johtunee siitä, että kesäinen kotimme on aina niin riisuttu... Silloin ei ole aikaa eikä halua siivoilla tai viettää aikaa sisällä, joten pitää olla jotain todella simppeliä!

Nyt tavaraa on karsittu taas reilummin... Olen haikaillut mustia solmimisnauhaverhoja tähän olohuoneeseen, mutta tottakai ne on joka paikassa loppuunmyyty... Olisi vain pitänyt ostaa ne silloin elokuussa, kun valikoimat olivat runsaimmillaan! Toisaalta ärsyttää, että kaikki pitäisi osata hankkia heti, kun kauden uutuudet ilmestyvät verkkokauppoihin... Niin monta kertaa olen jäänyt ilman, että jatkossa aion olla taas viisaampi!

Siispä yläkerran verhot siirtyivät olohuoneeseen, ja paikkaavat hieman pettymystäni... Seinille ei nyt paljon mitään jäänytkään, kun peilit ym. saivat lähteä. Ovista en kyllä luovu:) Niissä on se kaivattu rosoisuus ja rouheus, jonka haluan kodissani säilyttää! Tavaraa karsiessani koin jo pienoista ahdistusta hallitsevasta vaaleudesta, ja mietin jopa kalusteiden maalaamista tummemmiksi:0

Joka mylläyskerta jaksan myös elätellä toiveita, josko telkkarin kuitenkin saisi eri seinälle... Eihän se onnistu, mutta tulipan taas kokeiltua... Päätyseinälle ei edelleenkään siis ole mahdollista sijoittaa sekä sohvaa, että telkkarikaappia... ehkäpä muistan sen nyt taas vähän aikaa! Eli sohvilla tuntuu olevan aina vaan ne tylsät kolme paikkavaihtoehtoa... Piste:) Piironki siirtyi ikkunaseinälle ja näin sain toiseen nurkkaan jotain uutta aikaiseksi.

Lähes kaikki kalusteet saivat kuin saivatkin uuden paikan, joten olen ihan tyytyväinen;) Yläkerrasta tuodut tuolit rikkovat kivasti liikaa vaaleutta sekä ulkona kesän olleet, keväällä nikkaroimani tikkaat, sopivat marraskuiseen olohuoneeseen loistavasti! Nurkassa oleva ovi pyörähti pitkästä aikaa toisinpäin. Tällä puolella värinä on hieman ruskeaan taittava vanha punainen. Pinta kaikessa kuluneisuudessaan ja rosoisuudessaan miellyttää silmää kovasti!

Pöytä sai liinakseen kirpparilta joskus ostetun verhon. Tekstiilit on muutenkin taas omista kätköistä kaiveltuja:) Värimaailma hyvinkin luonnonläheinen ja neutraali. Paljon harmaan, beigen ja ruskean eri sävyjä. Pieni häivähdys punaistakin löytyy:) Tyynyrykelmä muutti myös ylhäältä tähän olohuoneen lattialle. Näiden alla mattoina toimivat juuttisäkit! Tämän myötä saatiin yksi oleskelupaikka lisää ja koululaiset ottivatkin sen heti omaksi läksyjentekopaikakseen.

Olohuoneen tunnelma tuntuu nyt hyvin kotoisalta ja lämpöiseltä. Etenkin tekstiilien runsas määrä lämmittää sekä kehoa, että mieltä! Minulle on niin tärkeää, että koti on viihtyisä. Vaihtuvat yksityiskohdat viimeistelevät kokonaisuuden:) Ehkäpä lähestyvä joulukin oli ajatuksissa siirtoja tehdessäni... kuusen mahdollisia paikkoja mielessäni jo vähän pyörittelin;) 

Tänään aion tehdä toisen satsin suolataikinaa ja monta muutakin jouluista askaretta on työn alla... Edellisen postauksen aiheeseen liittyen voit kurkata täältä so-up.fi/ruostettaroyheloita/jouluvalmistelut-on-polkaistu-aluilleen Ehkäpä otan viime syksyiset diy- oksatähdetkin jo sisälle??!! Tässä on niin helppo diy, että kannattaa ehdottomasti kokeilla! Oksatähdet löytyvät täältä so-up.fi/ruostettaroyheloita/kransseja-ja-tahtia-luonnonmateriaaleista Mukavaa viikonloppua! -Asta-