So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Tunnelmallinen makuuhuone!

Moikka! Kuten sisustusmakuani seuranneet tietävät, tykkään luoda ympärilleni kotoisuutta, lämpöä ja tunnelmaa! On ollut ihana laitella kotia moneltakin osin ihan uuteen uskoon! Askartelut ja ompelut ovat jääneet alkuvuodesta täysin sisustusvimmani jalkoihin!

Nyt haluan esitellä teille makuuhuoneen, josta tuli mielestäni TOSI kiva ja viihtyisä! Tämän huoneen yhtä seinää on peittänyt tapetti jo useamman vuoden, mutta muut seinät ovat olleet pohjamaalissa reilut yhdeksän vuotta. Siis koko sen ajan, mitä ollaan omassa kodissa asuttu... kiirettä ei siis ole pidetty:)

Ajatuksena näihin makuuhuoneen seiniin on ollut joku tummempi maali... Mietin jopa mustaa, mutta maalikaupassa kallistuin nopeasti tähän utuiseen siniseen. Olen päätöksissäni nopea, enkä jää liikoja miettimään:) Ja valinta tuntuu kyllä just oikealta!

Uusi järjestys löytyi nopeasti yhden hyllyn paikkaa vaihtamalla:) Aikaisemmin telkkarin tasona ollut hylly toimii paljon paremmin nykyisellä paikallaan. Telkkarille löytyi penkki viereisestä huoneesta.

Tykkään värien harmoniasta, mutta joukossa pitää olla jotain vallitsevasta värimaailmasta erottuvaa! Makuuhuoneen pääväreinä tekstiileissä on valkoinen ja erilaiset harmaat. Muut sisustustavarat löytyivät omista kätköistä juuri sopivissa väreissä. Näiden myötä sain huoneeseen myös rakastamaani rosoisuutta! Reilu määrä erilaisia tekstiilejä täydentää kokonaisuuden! 

Miltäs näyttää?? Itselläni mielessä vilkkuu jo keväisemmätkin värit... Roosa toimii sinisten seinien kanssa varmasti loistavasti!