So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Uusi vuosi

Uusi vuosi ja uudet kujeet?

Vuoden vaihtuessa olo on huojentunut. Tai ainakin hetkellisesti tuntuu siltä. Loppuvuosi on sattuneista syistä varsin hektistä aikaa... Siispä nyt hulinan tauottua aikaa tuntuu olevan rajattomasti. Toki on paluu arkeenkin, mutta sekin on toisaalta jo tosi odotettua.

Edessä oleva vuosi antaa mahdollisuuden haaveilla kaikesta mitä haluan tehdä tänä vuonna. Koko pitkä vuosi aikaa puuhailla kaikkea kivaa. Elän joka kuukaudessa yhtä innokkaasti mukana, kaikissa on oma viehätyksensä! Enkä tee mitään lupauksia uuden vuoden varalle, vaan fiiliksen mukaan mennään!

Ja aika samalla kaavalla nämä vuodet etenevät. Touhotan jokaiseen kauteen liittyen pää kolmantena jalkana. Edellisestä kun on selvitty, niin puuhataan jo seuraavaa. Ja pitkä tammikuuhan antaa mukavasti aikaa touhuta;)

Tähän alkuvuoteen kuuluu esikoisen synttärit ja ystävänpäivä, joihin katseet käännetään heti, kun joulusta on selvitty;) Alkaa korttitehtailu, ja lahjojen suunnittelu. Lisäksi lasten kavereilla riittää synttäreitä, ja lahjaksi viedään usein jotain omia ompeluksia. Tämä oma luonto on kummallinen, elän näistä touhotuksistani! 

Ja kyllä, puutarhakin vilahtelee jo välillä mielessä...Senkään suhteen ei ole mitään pakollista pakerrettavaa, mutta aina sitä vaan suunnittelee seuraavaa siirtoa;) Pihalla on sen verran kokoa, ettei muistakkaan kaikkea, mitä hanki alleen kätkee. Usein sitä ideoi mielessään kaikenlaista, mutta osa visioista ei ehkä koskaan lopulta toteudu. Se on se suola tässäkin, haaveilu. Ja rakkaus kaikkeen tekemiseen!

Intoa ja ideoita puhkuen täällä siis hypätään uuteen vuoteen 2017! Tehdään jokainen tahollamme just niitä itselle kivoja ja mieleisiä juttuja ja nautitaan jokaisesta päivästä!