So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Uusia sisustusjuttuja!

Moikka! Joulun jälkeen kaipailinkin jo kotiin jotain uusia sisustusjuttuja!

Sisustusmyymälä Turkoosin omistajaan Minnaan olen tutustunut Instagramin kautta ja lopultakin tapasimme ihan livenä! Aikaisempi sopimamme tapaaminen peruuntui sairastelujeni takia ja siksi odotinkin nyt kovasti tätä Joensuun reissua!

Melkein tunti meillä vierähtikin siinä rupatellessa ja siinä samalla silmäilin ja hipistelin Turkoosin valikoimaa. Mielessäni ei ollut mitään erityistä tai ennakkoon mietittyä vaan itselleni tyypillisesti olin hyvinkin avoimin mielin liikkeellä:)

Kori ja metallilankalyhty Day

Erityisen mieltynyt olin Day: n ja Madam Stoltz: n tuotteisiin! Materiaalit ja värit kyseisten tuotemerkkien osalta olivat juuri sitä mitä olin tähän hetkeen mieluillutkin!

Metallilankalyhdyt Day

Ensimmäiseksi huomioni kiinnittyi Day: n metallilankalyhtyihin! Niitä oli tämän valitsemani värin lisäksi myös mustana. Ison lyhdyn kaveriksi meille kotiutui myös toinen samanlainen lyhty puolta pienemmässä koossa. Pari muutakin lyhtyä, nämä Madam Stoltz: lta, lähtivät niin ikään mukaani. Nämähän toimivat loistavasti vaikka maljakkoina tai pientavaroiden säilytyksessä, kunhan kynttiläaika on ohi! Itse sujautin pienempään lyhtyyn pitkiä kynttilöitä somisteeksi pöydälle. 

Turkoosissa on iso valikoima makramee- seinäkoristeita, jotka ovat Minnan käsialaa! Hän tekee näitä seinäkoristeita myös asiakkaiden toiveiden perusteella! Eli jos olet sellaista vailla, kysy ihmeessä Minnalta lisää! Itse valitsin kuitenkin pienen mustapohjaisen makrameen ja pyöreän seinäkoristeen Madam Stoltz: lta. 

Mustapohjainen makramee ja pyöreä seinäkoriste Madam Stoltz

Näiden lisäksi iskin silmäni Pyyhekauppa Iinan hamam- pyyhkeisiin. Ajattelin pyyhettä lähinnä torkkupeitoksi(yläkuvassa), mutta nyt viimeisimmäksi se pääsi pöytäliinaksi olohuoneeseen! Tykkään tekstiilien monikäyttöisyydestä! 

Erilaisia koreja monessa eri koossa meiltä löytyykin jo aika lailla, mutta sopivan kohdalle sattuessa, yhdelle uudelle tulokkaalle on aina tilaa:) Niinpä tämä Day: n isohko kori (yläpuolella olevassa kuvassa etualalla) lähti myös matkaani! 

Jäin jo innolla odottelemaan seuraavaa vierailuani Turkoosiin! Minna näytti hieman tulevaa kevättä Madam Stoltz: lta ja olin ihan myyty! Minnan liike muuttaa pian ja jatkossa hänet löytää Taitokorttelista! Avajaiset on perjantaina 1.2 ja haluaisin kyllä ehdottomasti olla paikalla! Uutena tuotemerkkinä Minnalle on tulossa Vanilla Fly ja se näytti ihan huikealta! 

Makramee Madam Stoltz

***tuotteita saatu yhteistyössä Sisustusmyymälä Turkoosin kanssa