So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Uutta järjestystä yläkertaan, jälleen kerran!

Tässäpä nyt taas hieman erinäköinen yläkerran aula:) Taitaa olla tälle syksylle jo neljäs iso muutos, jos olen itse laskuissa mukana pysynyt:) Kivaahan tämä on ja terapeuttista!

Kyllästyn tosi nopeasti ja on kiva etsiä uusia paikkoja kalusteille! Nyt ajatuksena oli tehdä hieman lisää tilaa harrastuspuolelleni... vaikkakin mietin jo ompelukoneiden pois viemistä, kun ei ole tullut juurikaan ommeltua... innostuin kuitenkin viime viikonloppuna, joten annetaan sittenkin olla:)

Kunhan joulusta on selvitty, haluan järjestellä kaikki tarvikkeeni uusiksi... on kiva, että tavarat ovat käden ulottuvilla. Nyt tilanne on se, että useiden mylläysten seurauksena kaikki tarvikkeet ovat mikä missäkin! 

Liinavaatekaappi ei tällä puolella aulaa ole muuten koskaan ollutkaan! Kaipailen aika- ajoin kaapin alkuperäistä väriä... mutta maalattu mikä maalattu;) Pöytien päälle levitin alakerrassa sohvienkin päällysinä syksyllä olleet lakanat:) Myös alakerrasta pois ottamani useat peilit löysivät paikkansa vuorostaan täältä! Samoilla tavaroilla voi saada täysin erinäköistä aikaan, eikös vain??!!

Kaikki viherkasvit asustavat yläkerrassa ainakin joulun yli! Tänne ei juurikaan pientä sisustustavaraa jäänyt, eikä ole tarkoitus jouluakaan tähän aulaan sen kummemmin laitella. Ehkä pari kranssia ja tyynynpäällistä...

Sellaisilla pikaisilla kuulumisilla tällä kertaa. Joulu alkaa olla uhkaavan lähellä! Olen niin helpottunut, että omat lapset alkavat olla sen ikäisiä, että turhia " kunhan jotain- lelulahjoja " ei enää osteta! Muutama kiva ja toivottu juttu riittää. Tämä joka puolelta tuputettu kaupallisuus aiheuttaa tottakai hetkellistä ahdistusta ja pahaa mieltä varmasti meissä kaikissa! Mitä oikeasti halutaan ja tarvitaan?! On kiva muistaa lähipiiriä ja mielestäni juuri ajatus on tärkein! Itse tehdyissä korteissa ja lahjoissa on taustalla lämpö ja aito halu muistaa läheisiä! Itselläni ideat on selvillä, kun vain kerkeäisin saada kaiken valmiiksi!