So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lapset

Pohdintaa haastavasta arjesta!

On se vain todettava, että päivät yrittäjänä ja perheenäitinä huristavat ohi aivan liian nopsaa vauhtia! Rakastan perhettäni ja työtäni yli kaiken, ja juurikin siksi kaipaisin päiviini muutaman lisätunnin... 

Herään joka aamu viiden pintaan ( olen luonnostaan aamuihminen), ja yritän purkaa kaikki kotityöt alta pois. Illat venyvät töissä pitkiksi, ja kotona odottaa kolme innokasta päivästään kertojaa:) On mahtava tunne tulla kotiin... Äiti tuntuu olevan aina yhtä mieluinen kotiintulija: äitiä huutaen kolmikko juoksee autolle halailemaan ja pussailemaan. Ihan kuin oltaisiin oltu erossa pidempikin aika:)

Ja eikä sillä, että elo olisi aina läheskään niin aurinkoista, miltä edellä vaikuttaa:0 Koen arjen lasten kanssa erittäin haastavaksi, ja haluan juuri tämänkin takia olla mahdollisimman paljon läsnä! Itsekäs en osaa, enkä tähän saumaan haluakkaan olla!

Meillä on mielestäni aina ollut kova kuri ja tiukat rajat kotona. Asioihin puututaan herkästi, ja rangaistuksia satelee;) Valitettavasti lasten varttuessa kuvioon tulee niin paljon muita heihin vaikuttavia tekijöitä. Välillä sitä miettii, että mihin se fiksu ja järkevä lapsi on kadonnut... Tässä kohtaa koulun ja päiväkodin palaute toimii vahvana kannustimena. He jaksavat kehua( tarvittaessa myös moittia!) ja antaa palautetta! On helpottavaa kuulla, että kotona asioita on tehty oikein. Uskon, että he jos ketkä, näkevät sen kyllä!!! 

On harmi, että ihan kaikkia vanhempia ei tunnu kiinnostavan lastensa touhut...Lähtökohtaisesti ollaan aina sitä mieltä, ettei omissa ole mitään vikaa! Itse olen täysin eri linjalla. Tähän vaikuttaa varmasti vahvasti oma vaativa ja touhukas kolmikko kotona, vääntöä on aina ja kaikesta... Omat lapseni osaavat tarvittaessa olla todella ilkeitä ja kieroja toisilleen, niin rakkaita kuin minulle ovatkin!

Kuulostankohan nyt joltain saarnaajalta jo...:0 Pointtina tässä se, että kauniiden blogikuvien takana on kuitenkin tiukasti haastavassa arjessa kiinnioleva äiti, vaimo ja yrittäjä...Joka koittaa parhaansa mukaan pitää kaikki narut käsissään, ja jonka päivistä todellisuudessa vain pieni osa on blogissa esiintyviä " harrastepuuhailuja":) 

Huh! Sellaisilla pohdinnoilla tänä aamuna;) Täällä lapset ovat jo aamusta onnitelleet ja jakaneet lahjoja huomisten synttäreitteni johdosta...On taas niin ihania lahjoja ja kirjoituksia:) Esikoinen paistoi lähes omatoimisesti kakunkin, jota parhaillaan täyttää! Sitä tuntee itsensä oikeasti todella tärkeäksi, nyyh:) Näistä lisää huomenna!

Mukavaa sunnuntaita ihan jokaiselle! Psst...Olisiko teistä kiva kuulla välillä näitä arkisiakin pohtailuja muiden touhuilujeni taustalta??