So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Yläkerran lempparit ja viikonlopun puuhasteluja!

Moikat maanantaihin! En ole monia yläkerran juttuja tainnut teille vielä esitelläkkään??!! Instagramia seuraavat ovat päässeet näitä kurkistelemaan, ja nyt haluan esitellä ne täällä bloginkin puolella!

Kuten tiedätte, olen erittäin aktiivinen kirppistelijä. Siinä missä kannan viikottain tai jopa päivittäin jotain löytöjä kotiin, vien lähes samaa tahtia tavaraa myyntiin:) Tämä mahdollistaa tavaroiden jatkuvat vaihdokset... 

Yläkertahan koki so-up.fi/ruostettaroyheloita/ylakerran-muodonmuutos-vol-2 -postauksen jälkeen, kas kas, vielä yhden myllerryksen:) Halusin kirpparilta bongaamani korituolit ehdottomasti tänne, ja näinpä piti tehdä muutamia muitakin vaihdoksia:)

Toinen loistolöytö parin viikon takaa on suuri rautainen kynttelikkö! Maksoin tästä hurjat kymmenen euroa;)

Täysin hurahtanut olen myös kynttilänjalkoihin... sekalainen valikoima miellyttää silmääni tässä hetkessä kovasti! Olen joutunut jo rajoittamaan ostovimmaani... tai ainakin valikoimaan ostoksiani tosi tarkkaan:) 

Lampunvarjostimet ovat olleet etsinnän kohteena, ja näitäkin olen jo muutamat löytänyt. Osa on tuunauksen alla, mutta nämä kolme ovat oikein oivat tällaisenaan. Ovat siis ihan vain koristetarkoituksessa!

Lakana,- verho,- ja liinajemmoja olen kolunnut läpi harva se viikonloppu. Syksyllä tekstiilit tuovat ihanasti tunnelmaa ja kodikkuutta. Toki myös pyykkiä tulee moninverroin lisää... vaihdan sohvan tekstiilejä ja pöytäliinoja lähes viikottain:) Verhot ja erilaiset kankaanpalat peittävät sohvia, tuoleja ja pöytiä... kuinka monikäyttöisiä erilaiset tekstiilit ovatkaan! 

Jotain sisällä mylläämisen hulluudesta kertoo se, että lapset huomauttivat eilen, että mehän nukutaan jo kolmannessa eri huoneessa tänä syksynä:) Niinpä tosiaan! Muutoksia on tulossa edelleen alakerran ainokaiseen huoneeseen. Siihen on tarkoitus hommata seinällinen Ikean- kaapistoa lisää. Näin saadaan koko perheen vaatteet samaan tilaan. Tämä huone on alunperinkin ajateltu pukeutumishuoneeksi. Syksymmällä varmasti sitten lisää tästä! Lastenhuoneiden ikealaiset kaapit olin ajatellut myyväni eteenpäin, mutta ne saivatkin uuden pinnan viikonloppuna. Nämä tuovat roimasti lisää säilytystilaa sisääntulon luokse. Erilaiset harrastusvälineet ja vähemmän käytössä olevat ulkovaatteet ym. pitäisi nyt mahtua siististi ovien taakse... tai jos eivät ainakaan olisi enää kymmenessä kerroksessa eteisen eri nurkissa;)

Ehkäpä esittelen eteistäkin jossain vaiheessa, kunhan saan tavarat paikoilleen?? Nyt päivän touhuille mars! Mukavaa viikkoa! -Asta-