So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Yläkerran muodonmuutos vol. 2!

Heipä hei:) Kodin mylläämistähän täällä vaan jatketaan... Olenhan kertoillutkin olevani kotihiiri- tyyppiä viimeisen päälle:) Näin syksyllä vetäytyminen sisustuspuuhiin on ehdottomasti yksi vuoden mukavimpia hetkiä! 

Minulle sisustaminen ja järjestyksen ylläpito  on päivittäistä... tykkään, että torkkupeitot ja tyynyt ovat tip top, eikä ylimääräinen tavara saa pyöriä jaloissa:) 

Viimeiset pari viikonloppua olen häärinyt yläkerran kimpussa... olen sellainen tavaroiden pyörittelijä, ja mieli tuntuu muuttuvan kokoajan:) Postailinkin jo aiemmin, että voi olla, ettei järjestys miellytäkkään! Niinpä laitoin vielä osan kalusteista vaihtoon...

Mukavin juttu on ollut telkkarin poistuminen yläkerran aulasta. Se sai lähtöpassit makuuhuoneen puolelle. Tämä antaa hurjasti enemmän tilaa ja mahdollisuuksia! Oleskeluun jäävä aulan puolikas on nyt niin paljon kivempi ja mieluisampi:)

Myös valkoiset polyrottinkiset tuolit ja sohvan halusin pois. Tilalle tuli ulkosaunalta pari tuolia ja pieni puusohva. Näiden väritys on tähän ajankohtaan just täydellinen!

Rottinkinen hylly oli ehdottomasti saatava kunnolla näkösälle... hylly on tarkoitus täyttää harkiten;) Ehkä jotain viherkasveja ja kauniita sisustustavaroita...

Väritys aulassa on todellinen sekametelisoppa, mutta niin oli tarkoituskin:) Verhojen väri on jaden vihreä, mutta nämä ovat mielestäni ennemminkin petroolin siniset:0 Sama asia??!! Sulatellaan nyt kuitenkin... saavat ainakin toistaiseksi jäädä. Toinen vaihtoehto on reunoilla olevat mustat verhot, jos nämä käyvät tökkimään... verhojen löytäminen on ehkä kaikkein vaikeinta... pitäisi olla solmimisnauhaverhot ja näiden kohdalla valikoima on todella suppea joka paikassa!

Jos verhot eivät olleet ihan sitä mitä hain, niin matto kyllä paikkaa tätä harmitusta!!! Onneksi ensimmäinen vaihtoehto oli loppu! Matto on yläkertaan ihan täydellinen! Ja ehkä tämä pienempi kokokin on just hyvä! Tykkään erittäin paljon:)

Aulan olen jakanut kahteen osaan kaappien, ovien ja ikkunoiden avulla. Ompelu,- ja askartelupuoli ovat vielä vaiheessa... palataan näihin myöhemmin! Olen tehnyt isoa inventaariota myllerryksen lomassa. Käsityötarvikkeita lähtee kirpparille aikamoiset määrät:)

Katsotaan nyt, että mitäkä seuraavaksi... käsityöt syyhyttävät jo kovasti, että josko jo välillä jotain muutakin kuin ainaista tavaroiden pyörittelyä... Palaillaan! -Asta-