So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ajatuksia

22

Huh ja heippa vaan, täällä kirjoittelee laiska bloggaaja, jonka ikämittariin pyörähti keskiviikkona yksi vuosi lisää! Ikänä 22 vuotta tuntuu melko turhalta, mutta kyllähän vanhenemista täytyy aina hieman jotenkin juhlistaa. Lapsuuden lahjapainotteiset synttärit ovat jääneet taakse, ja olinkin onnellinen saadessani pääosin rahaa lahjaksi. Siskoni lahjaa en ole vielä nähnyt, iiks :D Lisäksi poikaystävän lahja herätti suurta hupia, ja sainkin elämäni naurut lahjaa avatessani. Hän oli käärinyt mulle pakettiin sähköhammasharjan, jollaisesta olin joskus sivumennen maininnut haaveilleeni! :D Moni ystävistäni repeili tälle käytännölliselle ja järkevälle lahjalle, me kun muuten ollaan melkoisen ällösöpöjä ja yltiöromanttisia. Musta oli valtavan hellyttävää ja suloista, miten toinen oli kuunnellut mun sivumennen höpistyjä juttuja kauppoja kierrellessä, ja totesi että nyt muistan hänet joka aamu ja ilta hampaita harjatessani. Ja tää lahja tulee kyllä todellakin kovaan käyttöön! :D


 hattu H&M / huivi Gina Tricot / neulemekko H&M / laukku kaverilta / kengät kirppis/Nike

Tässäpä näettekin asua, joka sopii näille keleille oikein hyvin. Ulkona on vielä kylmä, mutta kuitenkin sen verran lämmin että lyhyet matkat tarkenee jo paksussa neuleessa. Harmaa ja vaaleanpunainen sopii kivasti yhteen, ja kokonaisuutta raikastaa valkoiset Niket ja huivi rennosti kaulalla. Yhdet lempparikuvat pitkään aikaan!

Kuluneeseen viikkoon ja viikonloppuun on mahtunut hurjasti ihania juttuja. Ystävien seuraa, koulukiireiden helpottamista ja aikataulujen organisointia, autojen puunausta kesäkuntoon, herkuttelua, brunssia tyttöjen kanssa ja upeista keleistä nauttimista. Ehdittiin myös eilen käydä poikaystävän kanssa elokuvissa katsomassa Kung Fu Panda 3, joka olikin aivan ihanan piristävää katsottavaa! :D Siellä me hirnuttiin lasten ja lapsenmielisten seassa irttareita ahmien. Suunnattiin vielä Amarilloon popsimaan mahat täyteen, kunnes suunnattiin lämpimään saunaan autolle parkkihalliin, joka oli mennyt kiinni. Loppu hyvin, kaikki hyvin, ja kyllähän me sieltä viimein pois päästiin! Fiilikset vaihteli kyllä aika nopeaan ärtymyksestä naurun purskahduksiin, olihan tuo tilanne kyllä valtavan koominen :D Tänään testattiin vielä pizzaa kukkakaalipohjalla, ja olin erittäin positiivisesti yllättynyt lopputuloksesta! Valtavan herkullista, ja normaalia pizzaa terveellisempää. Tai no, mun juustorakkauden takia taisi olla lopulta pizzasta terveellisyys kaukana..

Ja hei, roudattiin tänään iso kasa vaatteita Joensuun Valintakirppikselle myyntiin! Jos liikutte täällä päin, niin käykää ihmeessä kurkkaamassa mitä pöytä 93 pitää sisällään ;) Myynnissä pääosin mun vaatteita (XS-M) ja kenkiä (38-39) sekä muutamia poikaystävän vaatteita! Kaikki vaatteet eivät mahtuneet myyntiin, joten täyttelen pöytää säännöllisesti pitkin viikkoa. 

Ihanaa alkavaa viikkoa ! Mitä suunnitelmia sulla on viikon varalle?

comments powered by Disqus