So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kuulumiset

5/5

Sen lisäksi että tää päivä on ollut ihan 5/5, niin sitä on ollut myös jokin muu. NIMITTÄIN MUN KANDI!! Siis olin ihan tosissani lentää perseelleni kun avasin opintorekisterin, jossa arvosana komeili. En ollut yhtään varma kandistani ennen enkä varsinkaan jälkeen muokkausten, ja realistisin tavoite oli kolmonen. Voi jestas sitä riemunkiljahdusten määrää, nyt voin sanoa että oon kyllä ylpeä itsestäni! Ei mennyt lukemattomat stressiahdistukset ja itkukohtaukset hukkaan, nyt vain virallista tutkintoa odottelemaan ja sitten oonkin kasvatustieteen kandidaatti. Hullua.

Viikonloppu humahti hujauksessa, haipakkaa on riittänyt! Lähdettiin perjantaina aamulla aikaisin Kuhmosta, koukattiin Jussi matkalta kyytiin ja Hämeenlinnassa sukulaisissa vierailtuamme saavuttiin viimein illalla Valkealaan serkkuni perheen luo. Vietettiin kiva ja rento ilta viinilasillisten äärellä, ja juhlittiin toisen serkkuni valmistumista lauantaina. Oli ihanaa nähdä sukulaisia ja päästä nauttimaan ihanista herkuista, kerrassaan onnistuneet ja lämminhenkiset juhlat. Voi sitä naurun määrää! Meidän suku on ihan huippu Tulihan tuota mullakin ajettua vajaassa kahdessa vuorokaudessa hippasta vaille 1000km, onneksi oon edelleen ihan hulluna ajamiseen! Olin ihan kuoleman väsynyt aiempien univelkojen takia, ja kaksi aikaista aamuherätystä lisää ei juuri helpottanut asiaa. Siihen vielä päälle 15h ja 1300km autoilua, ahhh mikä kombo.

 toppi kirppis/BikBok / hame New Yorker / hattu ja ballerinat H&M / laukku New Look 

Oikeastaan ainoa inhottava asia viime päivissä on mun selkä. Ja voi saakeli että osaakin olla tuskaista! Nostelin viime torstaina töissä painavia tavaralavoja huonosti kiireessä, ja ilmeisesti pyöreällä selällä nostelu kostautuu nyt ihan kunnolla.. Mullahan ei oo selkä ollut oikeastaan ikinä kunnolla kipeä hartioita ja lapoja lukuunottamatta, alaselkä joskus hetkittäin. Selkä karahti kuitenkin aivan jumiin, siihen päälle 15h autossa istumista ja ohuella patjalla nukkuminen Jussin syliin käpertyneenä. Oltiin lauantain ja sunnuntaina välisenä yönä Kuhmossa takaisin, jolloin äiti hieroi mun selkää ja levitti siihen voidetta. Vetäisin vielä buranaa päälle, ja aamulla selkä olikin paljon parempi. Aamulla suuntasin kuitenkin töihin, ja ei varmaan tarvii edes sanoa mikä selän tilanne on tällä hetkellä... Jep, jokainen askel sattuu. Oon ihan pulassa tän kans.

Tai no, pakko lisätä että kyllähän mua ärsyttää tämä netti aivan valtavasti :'D Ei toimi niin ei toimi. Onneksi hetkittäin edes sen verran, että saan postauksen satunnaisesti julkaistua! Alkaa vaan olla hermot olla kireällä, varsinkin kun blogin päivittäminen on muodostunut todella haastavaksi. Postaustahti pääsisi muuten normalisoitumaan, niin sitten koko homma kaatuu toimimattomaan nettiin. Uusi ulkoasukin on suunnitteilla, mutta ei tällaisella netillä tarvitse paljoa muokkailuita tehdä.. 

Miten teidän juhlinnat meni? Löytyykö ruudun toiselta puolen juuri valmistuneita? :)

comments powered by Disqus