So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

outfit

ASUJA VUODELTA 2013 - PUKISINKO PÄÄLLENI EDELLEEN? PT. 2

Elokuun lopussa tein postauksen vuoden 2013 alkupuoliskon asuista, ja nyt sitä seuraa kyseisen vuoden loput, kuumaakin kuumemmat asut ;) Aiemman asukatsauksen voit katsoa täältä. Tää oli jälleen yhtä hulvatonta puuhaa kuin aiemminkin, ja jaksan yhä järkyttyä siitä mitä kaikkea oon vetänyt päälleni vain kaksi (!!) vuotta sitten! Huh. Aika paljon samoja elementtejäkin löytyy, mutta kyllä sitä on tullut aikuistuttua myös pukeutumisen suhteen aika reippaasti. Ja hyvä niin :'D Järkyttävää värisirkusta on kyllä mun päällä näkynyt pari vuotta sitten ihan toistuvasti. Ja no, onhan kuvanlaatukin hieman parantunut.. ;) Poseeraamisesta ja kuvissa olemisesta en sanokaan enää mitään, ai kauhee.. :--DD Mutta enjoy!

 Voi tätä värikylläisyyden multihuipentumaa.. :'D Pokkarikamerasta löytyi tehoste "erityisen elävä", ja sillähän kaikki kuvat piti tottakai räpsiä. Oh, so cool. Tokassa asussa tehoste on jäänyt pois käytöstä, ja asu on aika söpö. Jotain sen tapaista voisin pukea vieläkin!

 Jjoooo. Aikamoisen tyrmäysreaktion saa molemmat asut. Elementtejä sieltä ja täältä voisin käyttää edelleen, mutta en noin yhdistettynä. Viininpunainen hame ja siipipaita on hirmu kivoja, pitäisikin kaivella taas käyttöön!

 Ekalle asulle iso sydän! Laittaisin ehdottomasti uudestaan päälleni, tosin eri värisillä korkkareilla. Tuo mekko on edelleen yksi lemppareista :) Toka asukin on ihan kiva, vaikka en ehkä ihan tuollaisena pitäisi enää!

Eka asu on söpö!! Tuon tyylistä voisin kyllä laittaa päälleni vieläkin. Tokan asun jututkin löytyy vaatekaapista, mutta en aivan tuollaisena sitä pukisi. Mekko on kivan rento, mutta pitsisukkikset on jotenkin too much sen kanssa. 

 Ekalle asulle joooo! Söpöä ja simppeliä. Harvemmin päätyy tuollaiset kokonaisuudet enää nykyään päälle, mutta ennen noita näki paljonkin mun yllä. Toka asu on aivan jäätävä :---D Mun on ilmeisesti ollut aivan pakko tunkea kaikkia mahdollisia värejä ja mahdollisimman epäsopivia elementtejä samaan asuun.. Voivoi.

En kestä, MIKÄ TÄÄ EKA ASU ON!!! :DDDD Kengät on aivan karmivat, hattukin hieman.. krrrhmm. Ei varmaan tarvii sanoa enempää. Toka asu on söpö, kivan syksyinen! Ei ollenkaan hassumpi.

 Onpas taas kiva tää ensimmäinen asu! Ihan harmi, miten harvoin nämä tyttömäiset ällösöpöt mekot nykyään päätyy päälle. Mutta kokonaisuutena kiva ja toimiva! Tokaa asua en laittaisi päälle :-D Ei vaan oo enää mun juttu. 

 Ekan asun mummomekosta tykkäsin ihan hirveesti! Vaikka se onkin mulle muutamaa kokoa liian iso, niin pidin sitä väkisin köytettyäni sen vyöllä vähän fiksumman näköiseksi. Hattu ja mekko on kivoja, mutta muut elementit ei toimi. Tokalle asulle ehdoton ei. Hame kyllä oli hetki sitten päällä, ja se on kiva! 

 Taas yksi tämmönen asu, joka on jollain tapaa hirmu suloinen mutta ei enää ominta minua, eikä siksi tulisi vastaavaa päälle laitettua. Ehkä jollain tavalla sellaista "lapsellisempaa". Eka asu on kyllä muuten ihan ookoo, ja tuo molemmissa kuvissa oleva neule on käytössä edelleen! Neuletta ja maximekkoa en kuitenkaan enää yhdistäisi samalla tavoin.

 Jopa yllättävän kivoja asuja nämä molemmat, pienellä fiksauksella ja päivittämisellä mikä ettei! Tokasta asusta valkoiset sukkikset, vyö ja tukkahärpäke pois, niin heti näyttäisi kivemmalta!

Ekalle asulle ei. Ei vaan olisi enää kovin mukava olo tuossa asussa. Tokalle asulle sen sijaan ehdoton joooo! Jotkut saattaa muistaa, että tuon asun puin päälleni tänä syksynä melkein samanlaisena asusteiden vain vaihduttua. 

 Periaatteessa ihan kivoja on molemmat mekot! Jälkimmäinen varsinkin, muutenkin tuo kuva on jotenkin tunnelmallinen. Ekaan asuun laittaisin neutraalimmat asusteet, kengät ja hiuskukka on turhan huomiota herättäviä. 

 Näähän on kivoja! Oon ollut varsinkin aiemmin tosi rohkea värien käyttäjä. Oon edelleen, mutta en ehkä aivan samalla tasolla. Asuissa on usein kivoja värikkäitä elementtejä, mutta ei kaikkia mahdollisia värejä sotkettuna keskenään :'D Mut nää voisin melkein laittaa vieläkin päälleni!

 Kumpikaan asu ei päätyisi aivan tuollaisena päälle enää. Jälkimmäisen asun hame on kiva, ja kumpparit on edelleen puhdasta rakkautta! Keltaiset kumpparit jos mitkä piristää ankeina sadeaamuina.

 Joo ei :D Ei vaan nappaa enää. Ekan asun osaset voisin erikseen laittaa päälleni, muttei tuollaisena yhdistelmänä. Maximekot taitaa muutenkin sopia kesäiseen käyttöön hieman paremmin..

 Nää asukuvat on otettu samana päivänä, oikeanpuoleinen ystäväni juhliin mennessä ja vasemmanpuoleinen illan rientoihin suunnatessa. Mustakultaisen asun laittaisin vieläkin päälleni, ihan hirmu kiva!! Punainen mekko tosin on jo päätynyt kirpparille. Ehkä oli jo aikakin, tuo on varmaan yläkouluikäisenä ostettu.. :'D

 Siis lähtökohtaisesti eka asu ois ihan hirmu kiva. KOTIKÄYTÖSSÄ. Mutta ai kauhee, mä oon fiksuna tyttönä tainnut hiihdellä tuo päällä menemään ihan julkisilla paikoilla?! :D Voi eeei.. Mutta leggarit tosiaan on kotikäytössä edelleen! Toka asu on ihana, ehdottomasti laittaisin päälleni ja jotain ton tyyppistä oon tuon neuleen ympärille suunnitellutkin.

Voi ei Jenni, mitä nyt taas.. Ekan asun hameesta ja neuleesta tykkään kyllä kovasti, ja käytän molempia edelleen. Mutta kokonaisuus ei näytä hyvältä :'D Nuo sukkikset heivasin juuri hetki sitten vaatekaapista! Tokaa asuakaan en laittaisi päälleni. En kuollaksenikaan tajua mitä mun päässä on liikkunut tuon jäätävän pääkallokoristeisen rusettipannan kohdalla. Neuletakki on tosin aika hauska, ja mukava päällä edelleen! Pitäisi melkein näiden asujen pohjalta stailata vanhoista jutuista uusia yhdistelmiä, ja verrata vaikka sitten näihin vanhempiin kuviin.

 Oioi, miten kiva tää kukkamekko on! Tässäkin asussa olin lähdössä juhliin, ja kokonaisuus voisi hyvinkin löytyä mun päältä vielä tänäkin päivänä. Myös tuota maximekkoa käytin vielä kesällä, mutta oon alkanut miettiä pitäisikö laittaa se jo kiertoon.. Jokin siinä on alkanut hieman epäilyttää, vaikka malliltaan tosi kiva onkin :) Ehkä se johtuu tuosta kuosista sitten!

 :DDDDDD Tarviiko edes kommentoida lisää? Ekan kuvan mekko on ihana, mutta mikä onkaan tämä silmiä hivelevä yhdistelmä..... Ja seppele päässä kun seison lumihangessa, seriously?

Hmmmp, yllättävän kivat asukokonaisuudet! Itken verta, kun oon joskus erehtynyt laittamaan tuon oikean kuvan neulemekon kirppikselle :( Tänä syksynä olisi varmasti ollut kovassa käytössä mun neulemekkoihastuksen keskellä! 

Mitähän mun päässä on taas liikkunut.. Enpä pukisi kumpaakaan enää. Oikeanpuoleisen asun mekko on kyllä hirmu suloinen, päälle pääsee edelleen! Muistan kun tuon postauksen julkaistuani anonyymi tuli kommentoimaan miten polvisukat ei käy asuun yhtään, ja ihmettelin että miksikäs muka ei... Noooh, enää en ihmettele :''D 

Mitäs sanotte, löytyykö näistä muodin multihuipentumista lempparia? ;--D

comments powered by Disqus