So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

blogi

BLOGGERS' INSPIRATION DAY

Nyt olisi viimein vuorossa mun lupailemaa postausta Indiedaysin Bloggers' Inspiration Daysta! Suunnattiin lauantaina aamulla Emilian kanssa Tampereelta Helsinkiä kohti, jossa tavattiin ennen tapahtumaa Roosa ja Mary. Käytiin räpsimässä asukuvat, jonka jälkeen lähdettiin kohti ravintola Maxinea, jossa tapahtuma järjestettiin.

Heti alkuun suuntasin geelilakkauspisteelle Black & White Loungeen, mikä oli ihan fiksu valinta - myöhemmin pisteelle olikin hurjat jonot! Sain ihanan valkoisen geelilakkauksen kynsiini, ja alla olevissa kuvissa kynnet hieman vilahtaakin. Mulla ei ole koskaan aiemmin ollut geelilakkausta, joten olin tästä mahdollisuudesta ihan innoissani! :')

 kuva: Emilia


 kuva: Emilia


Tapahtuman alussa päästiin nauttimaan herkullisista minimuffineista sekä alkumaljoista. Nuo muffinit oli kyllä ihan mielettömän hyviä! Kolme tuntia kestäneen tapahtuman aikana kiertelimme eri yhteistyökumppaneiden pisteillä, ja saimme valtavasti kiinnostavaa tietoa pisteillä esitellyistä kohteista. Lisäksi pääsimme nauttimaan maukkaista pikkutarjottavista.

Vagabondin pisteellä ihailimme syksyn kenkäuutuuksia, ja osa bloggaajista pääsikin kuvauttamaan kenkälookkinsa ammattivalokuvaajan edessä. Tuplan pisteellä oli testattavana uusia maukkaita energia- ja proteiinipatukoita ja Santa Marian pisteellä maistelimme aasialaisia ruokauutuuksia. Santa Marian tuotteisiin aion jatkossakin tutustua, olivat nimittäin sen verran herkullisia. Nellyn pisteellä ihastelimme syksyn upeaa muotia ja pääsimme kuulemaan yhteistyömahdollisuuksista. 

Yksi mun lempparipisteistä oli Fresita-Blossa, jossa makunystyröitä hiveli raikkaan jouluiselta maistuva Fresitan ja Blossa -glögin sekoitus. Juoma oli niin täydellinen sekoitus Fresitan raikkautta ja glögin täyteläistä pehmeyttä, että aion tulevissa pikkujouluissakin nautiskella kyseistä juomaa. Biozellin pisteellä tutustuimme uusiin tyvisprayihin, joista lopulta valkkasin mukaani punaisen version. Ajattelin testata sprayta hiusteni latvoihin, tulee kyllä kiva look esimerkiksi pikkujouluihin ;) Lisäksi tapahtumassa oli mahdollista päästä testaamaan Instrumentariumin upeita kehyksiä sekä tutustua tarkemmin suosituiden Olympus - minijärkkäreiden käyttöön. 

Kiitos tapahtuman järjestäjille ja ihanille seuralaisilleni, päivä oli oikein onnistunut ja ikimuistoinen!

comments powered by Disqus