kuulumiset

EI HULLUMPI VIIKONLOPPU

Ei se sitten lopulta ollutkaan niin kamala, kuin surkeassa perjantain olotilassani ajattelin. Viikonloppu oli oikeastaan todella ihana!

Lauantaina aikani surkeaa oloani ja kipeää kurkkuani sekä yksinäisyyttä ja hylätyksi tulemisen tunnetta itkettyäni poikaystävä tuli mun luokse Joensuuhun, ja hetken lämpimässä sylissä itkettyäni kaikki alkoi helpottaa, ja harmitus vaihtui hiljalleen hymyyn. Miten voikin sairaana olla tunteet pinnassa, varsinkin kun kaipaisi seuraa ja hoivaa, ja kaikki karttaa kuin ruttoa :-D Illalla kokkailtiin yhdessä (okei okei, päävastuu oli poikaystävällä mun tehdessä koulujuttuja siinä sivussa) taivaallisia bataattiranskiksia ja kesäkurpitsa-linssipihvejä sekä poikaystävälle tietysti makkaraa :D, ja olo alkoi tuntua muutenkin paremmalta. Okei, aikamoisilla lääkecocktaileilla oli osuutensa asiaan. Kyllä seuralla on vain valtavan suuri vaikutus, eivätkä seinätkään enää tuntuneet kaatuvan päälle. Mun olo parani iltaa kohden sen verran, että käytiin pyörähtämässä baarissa juhlistamassa mun synttäreitä parin tunnin ajan mun ihanien ystävien seurassa Ja voi vitsit, että oli kivaa! Lopulta kaikki meni niin parhain päin kuin mahdollista, eli aivan turhaan murehdin etukäteen. Jälleen kerran.. :D

Muuten olo on vielä hieman heikko ja voimaton, ja kurkku on edelleen kipeä. Kuumetta ei ole, onneksi! Joten eiköhän tästä pikkuhiljaa ala helpottaa kokonaan. :) 

takki River Island / paita GinaTricot / laukku kaverilta / kaulakoru H&M / septum Ebay / farkut Bershka / lenkkarit kirppis/Nike

Postauksen kuvat otettu pääsiäisenä parin päivän pikkuisen takatalven (ja märkäruven :DDDD) aikaan. Hyrr, onneksi noikin lumet on kunnolla hävinneet vieden mukanaan alla olevaa lumikerrosta. Tänäänkin aurinko on paistanut, ja kaikkialla tuntuu keväältä. Varsinkin jokaisen blogin avatessaan huomaa kyllä, miten kaikki muutkin on huomanneet kevään tulon :'D Mutta mua ei kyllä haittaa sitten yhtään, onhan tää vaan ihan huippua! Vajaan viikon päästä roudataan iso kasa rytkyjä kirppikselle, jotta kaappeihin mahtuisi jotain pientä uutta kevään ja kesän varalle. Täydellinen beige trenssi on edelleen epätoivoisessa etsinnässä, ja viimeisten viikkojen aikana oon rakastunut syvästi bomber-takkeihin, joita aiemmin lähes vihasin. Takinkääntäjä tässä taas, hei! Lisäksi ostoslistalla olisi äitini 50v-bailuihin vaalea mekko, jota voisin käyttää muissakin kesän ja syksyn juhlissa, joita tuntuu olevan tulossa hyvinkin runsaasti. En vain ole löytänyt mekkoa m i s t ä ä n ! Oon selannut kaikki mahdolliset nettikaupat niin Suomesta kuin ulkomailtakin läpi, ja saldo mekon suhteen on jäänyt yhtä surkeaksi kuin trenssinkin suhteen. Voisin valittaa olevani nirso, mutta tämähän on vain positiivista vaihtelua. Sehän kertoo vain ja ainoastaan siitä, etten osta heräteostoksena heti ensimmäistä "ihan kivaa" vaatekappaletta! ;) Mutta hei, voisivat ne mekko ja trenssi silti alkaa löytyä, mekon etsinnässä alkaa olla hiukan kiire..

Mitä sun kevään ostoslistalta löytyy? Ja mitä tykkäät asusta? :)

comments powered by Disqus