So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

hairstuff

ENSIMMÄINEN MUUTOS

Vaiko sittenkin kriisi?

Aiemmin mainitsin, että ulkonäössäni on tapahtunut niin pienempiä kuin hieman suurempiakin muutoksia. Ensimmäisen niistä näette näissä vajaa kaksi viikkoa sitten Kolin reissun yhteydessä otetuissa kuvissa. Ja niin, kyllähän sen varmaan ilman pidempiäkin selittelyjä huomaa. NE ON LYHYET. Järkytyin kovasti kampaajakäynnin aikana siitä, kuinka huonossa kunnossa mun hiukset todella olivatkaan. Latvat olivat haaroittuneet ja hapsuiset, päällimmäiset hiukset katkeilivat ja tukka oli pidemmän aikaa ollut jatkuvasti jäätävässä takussa. Mutta silti, kyllä kirpaisi kun hiuksista piti leikata niinkin suuri pätkä pois.

Ja niin, tiedän kyllä. Hiukset kasvavat. Alkaa vaan pikkuhiljaa loppua usko tähän hommaan, kun ikuisuusprojektistani hiusten kasvatuksen suhteen huolimatta tukka vaan lyhenee ja lyhenee. Varmasti huono kunto on osaltaan vaikuttanut siihen, että latva katkeilee. Ja jospa nyt hiukset pääsisi viimein kasvamaan terveempinä ja vahvempina. Edes siihen entiseen mittaansa, lupaan etten sitten enää valita pituudesta! :'D

Kriiseilystäni huolimatta oon kuitenkin tosi tyytyväinen siihen, että hiusten kunto vaikuttaa paljon paremmalta, ja tukka näyttää terveemmältä. Tehtiin lisäksi leikkuun yhteydessä OlaPlex-hoito, joka osaltaan elvytti hiusta oikein mukavasti. Ja yllättävän hyvin oon tähän pituuteen tottunut! Moni ei edes huomannut eroa entiseen, mutta kyllä sen vaan itse huomaa. Varsinkin, kun ei ole tästä tukasta aiemmin noin pitkää pätkää kerralla lähtenyt :D Vanhojen kuvien katselu kyllä hieman vihloo sydäntä, mutta eiköhän kesään mennessä ole jo aikamoinen leijonanharja menossa mukana ;)

mekko H&M / hattu Lindex / pöllökoru Glitter / laukku kaverilta / saappaat kirppis 

Tässä siis muutoksista ensimmäinen, muttei suinkaan viimeinen ;) Stay tuned!

Mitäs tykkäätte hieman lyhyemmästä hiustyylistä? Ja hei, kaikki tehokkaat hiustenkasvatusvinkit nyt kehiin ;)

comments powered by Disqus